Blog

Shakespeare School sponsor principal la balul de caritate organizat de S.O.S Satele Copiilor si Musat & Asociatii

Intrucat sustinem educatia si participam zilnic la dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor, ne-am gandit sa daruim ce avem noi mai de pret copiilor de la organizatia non-guvernamentala SOS Satele Copiilor, si anume, cursuri gratuite de vara de limba engleza. Consideram ca toti copii trebuie sa beneficieze de sanse egale la educatie pentru o dezvoltare armonioasa, de aceea Shakespeare School a  participat ca sponsor principal la prima editie a balului de caritate  “Masquerade Charity Ball” organizat de S.O.S Satele Copiilor si sustinut de firma de avocatura, Musat & Asociatii.

Evenimentul caritabil a avut loc sambata seara, 9 aprilie 2011, la Palatul Bragadiru si a adunat peste 100 de invitati din mediul cultural, politic, business sau din industria media.

IMG_0911

Scopul balului caritabil a fost de a asigura continuitatea proiectelor desfasurate de SOS Satele Copiilor Romania, o organizatie umanitara, care ocroteste copiii care nu pot fi ingrijiti de proprii parinti, asigurandu-le o familie substitutiva si un camin permanent, pana la integrarea lor sociala si profesionala sau pana la reintegrarea în familia naturala.

IMG_0915

Firma de avocatura, Musat & Asociatii s-a implicat constant in activitatea organizatiei SOS Satele Copiilor, dar deosebita a fost participarea Laurei Musat, ca Event Organizator. Tanara este eleva in clasa a XI-a, la Colegiul “Sfantul Sava” din Bucuresti si fosta participanta Shakespeare School la Destination UK, primul program de consiliere educativa, care iti explica pas cu pas procesul de admitere la o universitate din Marea Britanie!

IMG_0916

Am fost impresionati de efortul si entuziasmul depuse in acest proiect si ne bucuram ca ne-am numarat printre cei care au sprijinit aceasta cauza nobila, oferind cursuri de vara de limba engleza copiilor organizatiei SOS Satele Copiilor.

Mentionam ca vom continua sa daruim, sa ne implicam si sa ajutam, pentru ca avem convingerea ca doar in acest mod putem influenta pozitiv perspectiva tinerilor nostri.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole