Blog

Shakespeare School – sponsor principal și partener educațional la Gala Top Wellbeing Employer of the Year 2023

Shakespeare Bodyshape Gala Top Wellbeing of the Year 2023 1

La Shakespeare School susținem un stil de viață sănătos. Ne-am asumat misiunea de a educa mintea, dar suntem conștienți că educația fizică și sănătatea corpului sunt la fel de importante pentru o viață împlinită și echilibrată. 

Credem că pentru avea o minte sănătoasă și a fi performant trebuie să ai un corp sănătos. De aceea, adoptăm și promovăm în rândul comunității noastre un stil de viață echilibrat. Construim parteneriate, recomandăm proiecte și activități care susțin o viață activă și energică.

De această dată, suntem mândri să vă împărtășim că am participat în calitate de sponsor principal și partener educațional la Gala Top Wellbeing Employer of the Year 2023, prima de acest fel din România, organizată de Bodyshape Transformation Centre.

Shakespeare Bodyshape Gala Top Wellbeing of the Year 2023 2

Această colaborare a fost o oportunitate minunată pentru noi de a sublinia angajamentul față de bunăstarea angajaților noștri și a comunității în general. În calitate de instituție educațională, ne dorim să promovăm un stil de viață sănătos și echilibrat, și să oferim resurse și suport pentru a ajuta oamenii să atingă acest obiectiv.

Știm că în spatele unor copii fericiți se află niște părinți liniștiți și echilibrați, care pot oferi un mediu de creștere armonios pentru cei mici. Încurajăm educația mentală și fizică atât pentru copii, cât și pentru adulți, deoarece ne dorim ca toată familia să se bucure de beneficiile unei vieți echilibrate.

Gala Top Wellbeing Employer of the Year 2023 a fost un eveniment deosebit, care a recunoscut și premiat companiile ce investesc în bunăstarea angajaților și promovează un mediu de lucru sănătos. Prin susținerea noastră adusă acestui eveniment, ne-am alăturat altor organizații preocupate de sănătate și bunăstare, contribuind astfel la crearea unei comunități mai sănătoase și mai fericite.

Shakespeare Bodyshape Gala Top Wellbeing of the Year 2023 3

Așadar, în sprijinul misiunii noastre de a educa mintea și de a promova un stil de viață sănătos, vrem să vă încurajăm pe voi, membrii comunității noastre, să faceți alegeri sănătoase pentru voi înșivă și pentru cei dragi.

Sănătatea este un bun prețios, iar îngrijirea de sine și promovarea unui stil de viață echilibrat sunt esențiale pentru a ne bucura de viață în toată plenitudinea ei.

Vă mulțumim că faceți parte din comunitatea noastră și suntem nerăbdători să continuăm să vă inspirăm pentru un viitor mai sănătos și mai fericit.

Shakespeare Bodyshape Gala Top Wellbeing of the Year 2023 4

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole