Blog

Afla care este cursul de engleza care poate influenta pozitiv viitorul copilului tau

Success with Public Speaking

Vino si tu la Shakespeare School cu copilul tau la o testare gratuita a nivelului de limba engleza + o consultatie cu un profesor Shakespeare School si afla care este cursul de engleza care poate influenta pozitiv viitorul copilului tau.

Program consultatii si testari gratuite: Miercuri, 16 septembrie – Vineri, 18 septembrie in intervalul orar 9:00 – 13:00 si 14:00 – 16:30

Programeaza o testare & consultatie: http://goo.gl/oZploE

 De ce sa iti inscrii copilul la un curs de engleza la Shakespeare School?

 • Shakespeare School este Centru de Platina pentru pregatirea examenelor Cambridge, recunoscut de departamentul Cambridge ESOL al Universitatii Cambridge.
 • Avem o echipa de profesori tineri, comunicativi si foarte bine pregatiti care creeaza la curs o atmosfera placuta, in care copiii studiaza engleza cu drag.
 • Cursantii asimileaza cu usurinta notiunile noi, cu ajutorul metodei noastre, bazate pe Teoria Inteligentelor Multiple care sustine ca fiecare copil este diferit si invata in functie de aptitudinile sale. Astfel, profesorii adapteaza modul de lucru la diferitele stiluri de invatare ale copiilor si gasesc activitatile cele mai eficiente pentru ca ei sa poata progresa.
 • Engleza cu caracter. La noi, copiii pleaca acasa cu mai mult decat notiuni noi de limba engleza. In cadrul cursurilor de engleza, ei invata sa comunice mai usor, sa aiba mai multa incredere in ei si ii incurajam mereu. Astfel, le crestem stima de sine si ii ajutam sa priveasca scoala si educatia altfel.
 • Folosim resursele moderne si variate care contribuie la eficienta cursului: softuri educationale, proiectii, jocuri si competitii desfasurate cu ajutorul tablei interactive, manuale cu suport audio si video.
 • Lucram in grupe restranse (maximum 10 – 12 cursanti), pentru ca fiecare copil sa beneficieze de atentie sporita si indrumare din partea profesorului.
 • Organizam evenimente gratuite si concursuri pentru copii, cu ajutorul carora copiii isi exerseaza si imbunatatesc intr-un mod distractiv notiunile de engleza.
 • In fiecare luna are loc evenimentul “Bright Parents” – un club gratuit pentru parinti, in cadrul caruia parintii beneficiaza de consiliere parentala din partea unui psiholog.
 • Copiii care urmeaza cursurile de pregatire pentru examenele Cambridge la Shakespeare School au o rata de promovare de 100% .
  Cursantii Shakespeare School beneficiaza de o reducere de 20 la taxa de examen.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole