Blog

Shakespeare School's Got Talent #2 Alexandra Codreanu & Irina Antohe

Meet Alexandra Cpoza3odreanu & Irina Antohe.

Au 17 ani si invata la Colegiul National Bilingv “George Cosbuc”. La Shakespeare School vin de mici, din clasa I. Spun ca aici au descoperit pasiunea pentru engleza, iar de atunci, invata limba engleza cu drag. Le-au fermecat, pe langa modul de predare unic, profesoarele din echipa Shakespeare. Le este draga, in special, teacher Georgiana Bose, pe care o au alaturi inca de mici si care le primeste cu entuziasm, vineri de vineri, pana seara tarziu. ”Ea ne-a incurajat mereu sa facem ce ne dorim si sa incercam sa ne implinim telurile, si pe langa asta, ne-a invatat limba engleza intr-un mod prin care ne-a facut sa continuam cursurile chiar si pana acum, in clasa a 11-a.” spune Alexandra.

Irina si Alexandra cred ca, probabil, dragostea pentru engleza si muzica au venit din locuri diverse, insa cu siguranta ambele au avut la baza o ambitie foarte mare, care a fost influentata de toti oamenii pe care i-au intalnit. Acum, au ajuns intr-un punct al vietii lor in care pot spune ca engleza a devenit pentru ele o limba “materna”, iar muzica a devenit o pasiune.

poza4Irina si Alexandra canta, de putin timp, intr-o trupa numita “Them Four”. Au infiintat-o in urma cu doar doua luni, alaturi de alti doi colegi de liceu. Alexandra este solist principal, Irina  solist secundar, Alex Munteanu se ocupa de percutie si Ramin Vahidi e in charge cu chitara. Daca inca nu ati auzit de ei, aveti putina rabdare, veti auzi, pentru ca sunt foarte talentati si ambitiosi.

Au realizat ca ar putea canta impreuna in timpul repetitiilor la corul liceului, din care fac parte de 2 respectiv 3 ani. Fiecare dintre ei simte o stransa legatura cu muzica, iar Alexandra si Ramin viseaza la o cariera ce implica acest presupus “hobby”. Fie impreuna, fie pe cai separate, spera sa ajunga cat mai departe implinindu-si “visurile”.

”Pentru ca fiecare dintre ei are programul incarcat, iar baietii dau bacul anul acesta, we hope the best for them, timpul nostru de repetitii e limitat. Desi facem o singura repetitie pe saptamana, reusim sa ne intelegem perfect si sa facem treaba, cum se spune. We have this vibe together that makes us work well – cred ca e ce ne poate descrie. Fara sa incercam, ne potrivim ca o manusa, si asta cred ca e cel mai important lucru.” ne-au povestit fetele, intr-un scrut interviu pe care ni l-au acordat.

Deocamdata nu au concerte, dar muncesc din greu sa poata sa fie intr-atat de buni incat sa cante live. Pentru ca sunt o trupa “tanara”, nu au inceput sa scrie propriile melodii. Se axeaza, pe moment, pe coveruri cu influente jazz si indie si combinatii de melodii care li se par ca se potrivesc.
Pana la primul concert, pe care cu siguranta il vom anunta si pe blog, la sectiunea Shakes-eare School’s Got Talent, le puteti gasi pe youtube, canalul “Them Four”, si in curand si pe Facebook. 🙂

Ne bucuram sa avem in familia Shakespeare School oameni atat de frumosi cu visuri atat de frumoase. Asa cum spunem mereu, limba engleza deschide oportunitati.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole