Blog

Shakespeare School's Got Talent #6

Melania Veselu_pe scenaAstazi va invitam sa descoperiti alaturi de noi lumea Melaniei, dedicata artei si frumosului. Melania Veselu este cursanta Shakespeare School si are doar 13 ani. Teacher Loredana Pastrav ne-a povestit ca este pasionata de studiul limbii engleze, insa a aflat ca aceasta nu este sigura sa activitate pe care o face cu drag. De fapt, cele mai mari pasiuni ale Melaniei sunt unele mai putin obisnuite pentru un copil de doar 13 ani.

Am fost curiosi sa aflam mai multe, asa ca i-am adresat Melaniei cateva intrebari pentru a afla povestea ei. Ne-a marturisit ca inca din clasa I si-a descoperit pasiunea pentru actorie, iar din clasa a 3-a a inceput sa fie atrasa si de canto, care i-a devenit, in scurt timp, o a doua pasiune.

Desi scoala este intotdeauna pe primul plan, dovada stau rezultate sale foarte bune la invatatura, isi gaseste intotdeauna timp pentru celelalte activitati extrascolare, pe care le face cu mare bucurie. Pentru actorie, merge la repetitii in fiecare saptamana, iar in fiecare an pregateste impreuna cu colegii de la teatru doua spectacole. Pe langa repetitiile la spectacole, isi face loc in program si pentru cele de canto. Ambele pasiuni au urcat-o pe scena, la sfarsitul fiecarui an participa la o auditie cu public si primeste aplauze.

Desi nu a participat inca la un concurs, Melania spune ca este obisnuita cu scena si cu emotiile sale, pentru ca spectacolele la care participa se joaca intotdeauna cu public. I-ar face mare placere sa va aiba ca spectatori.

Iata ce ne-a marturisit Melania intr-un scurt interviu, primul, probabil din multe altele pe care ii dorim sa le sustina in cariera sa artistica:

  1. Ti-ar placea sa faci o cariera in acest domeniu?

R: Visul meu este sa am o cariera artistica, mi-ar placea foarte mult sa imbratisez atat meseria de actrita cat si pe cea de cantareata.

  1. Crezi ca e important sa cunosti limba engleza orice cariera ai alege mai departe?

R: Cred ca este foarte important sa cunosc limba engleza deoarece ma va ajuta foarte mult sa imi indeplinesc visul.

  1. Povesteste-ne o intamplare memorabila legata de cele doua pasiuni ale tale din domeniul artelor frumoase.

R: Am avut acum 3 ani un monolog,  intr-un montaj de schite de Caragiale,  in care vorbeam despre viata actorului pe scena si influenta teatrului asupra publicului. Pentru mine a fost deosebit deoarece am fost doar eu si publicul pentru cateva minute.

  1. Ai un sfat pentru colegii tai care doresc sa isi dedice timpul unei pasiuni?

R: Cred ca toata lumea ar trebui sa isi urmeze visurile si sa nu ii impiedice nimic sa le duca la indeplinire.

Ii uram mult succes Melaniei, o felicitam pentru pasiunea cu care isi dedica timpul activitatilor sale preferate si asteptam cu nerabdare sa o vedem pe scena.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole