Blog

Shakespeare School inovează din nou și invită părinții și copiii la Zilele Porților Deschise Online

Portile Deschise V3

  • Pentru prima dată o școală privată din România organizează Zilele Porților deschise în mediul online cu activități pentru părinți, copii și adolescenți
  • Programul, care se întinde pe o săptămână, are webinarii dedicate părinților, dar și lecții demonstrative și jocuri online interactive și antrenante pentru copii și adolescenți

 

În perioada 31 august – 4 septembrie, de la 18:30 la 20:30, Shakespreare School își deschide larg porțile virtuale pentru copii și părinți pe care îi invită să descopere modul unic și abordarea holistică prin care dezvoltă Campioni la Viață.

 

Programul online la care participarea este gratuită include opțiuni de activități pentru toate vârstele de la lecții demo online, game meetings pentru copii și adolescenți, la sesiuni de mindfulness în familie și workshop-uri pentru părinți.

 

Participând la Zilele Porților Deschise părinții vor putea înțelege cum se diferențiază metoda de predare Shakespeare School, bazata pe Teoria Inteligentelor Multiple. Această metodă presupune o abordare personalizată pentru fiecare cursant în parte și se împletește perfect cu cei 4C – Comunicare, Colaborare, Creativitate și gândire Critică – care constituie abilitățile esențiale necesare copiilor pentru viitor.

 

Un alt aspect unic îl constituie integrarea naturală a tehnicilor de mindfulness și concentrare în ADNul modului de derulare a lecțiilor care ajută la crearea unui bun echilibru interior al copiilor și adolescenților, despre care se va vorbi de asemenea la Zilele Porților Deschise.

 

Astfel se vor organiza Sesiuni de Mindfulness în familie care îi ajută pe copii și pe părinți să conștientizeze ceea ce simt, să își liniștească mintea, să își gestioneze emoțiile și să găseasca echilibrul de care au nevoie. Este important ca aceștia să afle cum își pot regla emoțiile în orice situație, în special atunci când ne aflăm într-o ipostază dificilă. Copiii și adolescenții trebuie să descopere felul în care își pot păstra puterea de concentrare, în momente cheie din viața lor.

 

De asemenea părinții sunt invitați să descopere și modul în care Social & Emotional Learning devine o componentă vitală într-o lume în continuă schimbare, cum contribuie cursurile de engleză la dezvoltarea stimei de sine a copilului și vor putea pimi răspunsuri de la profesori de top despre orice subiect legat de educația copiilor.

 

În fiecare an este un moment foarte impotant și o bucurie pentru noi să deschidem porțile Shakespeare School tuturor celor care sunt dornici să ne cunoască înainte de începutul unui nou an școlar. Din cauza condițiilor grele pe care pandemia ne forțează să le parcurgem acum, anul acesta am venit cu o propunere inovatoare care se bazează pe tehnologie și am creat un program virtual de porți deschise. De fiecare dată ne bucurăm să împărtășim valorile noastre și despre misiunea Shakespeare School, aceea de a educa copii campioni la viață. Vrem să le dăm tuturor participanților, părinți și copii, ocazia de a ne cunoaște profesorii, de a interacționa cu noi și de a se convinge că vor putea obține performanțe excepționale la limba engleză”, a declarat Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.

 

La Zilele Porților Deschise profesorii Shakespeare School vor susține numeroase activități online interactive pentru copii. Prin intermediul jocurilor distractive, a cântecelelor amuzante și a competițiilor antrenante, copiii vor putea experimenta lecțiile de engleză potrivite vârstei lor și cum pot asimila noțiuni esentiale de vocabular și gramatică într-un mod plăcut, eficient, amuzant și antrenant. La finalul fiecărui joc participanții vor realiza cât de multe au învățat prin joc și joacă.

 

Orice părinte și copil sau adolescent se poate înscrie gratuit la Zilele Porților Deschise Online de la Shakespeare School. Indiferent de vărstă și de locul pe care îl numesc ACASĂ în această perioadă acum pot descoperi cum se ÎNVAȚĂ ENGLEZA SMART în comunitatea online Shakespeare School!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole