Spelling Championship 2012 – Marele concurs pentru cei mici!

Începând de azi şi până vineri, emoţiile sunt din ce în ce mai mari în rândul cursanţilor grupelor de Juniori de la Shakespeare School. Vă puteţi întreba de ce… Ei bine, iată că a venit şi marele moment când începe ediţia a treia a concursului Spelling Championship 2012.

De patru săptămâni ne pregătim în fiecare oră de curs, am repetat, am exersat, am lucrat cu foaia şi creionul, am spus cuvinte pe litere până şi cu ochii închişi, aşa că nimic nu mai stă în calea marelui concurs. Juniorii noştri sunt gata de „luptă”! Runda I are loc la nivelul fiecărei grupe de Juniori 2, Juniori 3 şi Juniori 4, din rândul cărora se vor alege cei mai buni ce vor trece mai departe, în runda următoare. Subiectele conţin atât o parte scrisă, cu exerciţii ce se bazează pe manualul de curs, dar şi o parte orală, unde trebuie să se concentreze foarte bine pe pronunţia literelor.

Rezultatele le vom afla săptămâna viitoare când vom ştii cu exactitate cu cine ne vom vedea în runda aII-a de la începutul lunii aprilie. Dar până atunci le urăm baftă tuturor şi încredere în forţele proprii.

Şi nu în ultimul rând nu uitaţi: Be Bright and Spell it Right!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive