Blog

Spelling Championship 2012 – Marele concurs pentru cei mici!

Începând de azi şi până vineri, emoţiile sunt din ce în ce mai mari în rândul cursanţilor grupelor de Juniori de la Shakespeare School. Vă puteţi întreba de ce… Ei bine, iată că a venit şi marele moment când începe ediţia a treia a concursului Spelling Championship 2012.

talisman 0De patru săptămâni ne pregătim în fiecare oră de curs, am repetat, am exersat, am lucrat cu foaia şi creionul, am spus cuvinte pe litere până şi cu ochii închişi, aşa că nimic nu mai stă în calea marelui concurs. Juniorii noştri sunt gata de „luptă”! Runda I are loc la nivelul fiecărei grupe de Juniori 2, Juniori 3 şi Juniori 4, din rândul cărora se vor alege cei mai buni ce vor trece mai departe, în runda următoare. Subiectele conţin atât o parte scrisă, cu exerciţii ce se bazează pe manualul de curs, dar şi o parte orală, unde trebuie să se concentreze foarte bine pe pronunţia literelor.

Rezultatele le vom afla săptămâna viitoare când vom ştii cu exactitate cu cine ne vom vedea în runda aII-a de la începutul lunii aprilie. Dar până atunci le urăm baftă tuturor şi încredere în forţele proprii.

Şi nu în ultimul rând nu uitaţi: Be Bright and Spell it Right!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole