Blog

Spelling Championship 2014: Premii mari pentru micii câştigători!

 

Duminica este o zi de sărbătoare la Shakespeare School. După Carnavalul Copiilor, Festivalul de Teatru sau Cişmigiul Copiilor, a venit şi rândul festivităţii de premiere a marilor câştigători ai concursului Spelling Championship.

După trei probe riguroase, am putut anunţa, premia şi felicita campionii. Festivitatea a avut loc în cadrul Grădinii Verona unde într-un ambient rafinat am savurat o limonadă şi ne-am bucurat de rezultatele muncii unui nou an de succes.
Emoţiile au fost mari pentru toţi cei prezenţi: finaliştii, părinţii şi echipa Shakespeare School.

Avem aşadar lista câştigătorilor pe care vrem să-i felicităm pentru efortul depus şi să le apreciem rezultatele. Diferenţele de punctaj dintre ei sunt minore, aşadar ii vom numi pe toţi învingători.

Scopul acestui concurs constă atât în dezvoltarea şi perfecţionarea ortografiei în limba engleză, dar şi în sedimentarea spiritului de competiţie, stimularea memoriei şi creşterea încrederii în sine a copilului.

Ca de fiecare dată au existat şi recompense pentru micii campioni. Astfel, locul 1 s-a bucurat de un curs gratuit de vară de Shakespeare School, locul 2 de o reducere de 50% la curs iar locul 3 de o reducere de 25%, menţiunile primind 5% reducere.
Alături de aceste reduceri, Librăria Cărtureşti a oferit cărţi şi vouchere de discount, iar magazinele Nicoro Toys vor stimula creativitatea campionilor prin puzzle-urile oferite ca premiu.

Ne revedem la ediţia următoare, până atunci va lasam sa va delectati cu cateva poze de la eveniment!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole