Blog

Succes in 2012: Platina pentru Shakespeare School

La sfarsit de an si inceput de nou an, fiecare dintre noi trece sub lupa tot ce s-a intamplat in anul ce tocmai s-a sfarsit si isi propune sa atinga noi teluri si idealuri pentru anul ce va veni. Shakespeare School, desi o institutie, traieste prin fiecare suflet care ii trece pragul si tocmai, datorita acestor persoane, poate trage o linie si se poate mandri cu tot ce a reusit sa realizeze, pe diferite planuri, in anul 2012.

Addvantage

Una dintre realizarile din 2012 cu care ne mandrim este ca Shakespeare School a primit statutul de Centru de Platina pentru Pregatirea Examenelor Cambridge ESOL, ca o recunoastere a meritului pentru servicii de calitate si pentru numarul important de candidati inscrisi la examenele Cambridge in anul 2012. Numarul de cursanti care s-au pregatit si inscris pentru a sustine examenele Cambridge (incluzand o paleta larga, de la Young Learners, KET, PET, FCE, CAE si IELTS) de la Shakespeare School a depasit numarul de 150, avand o rata de promovabilitate de 98%.

Trebuie sa mentionam ca certificatele obtinute in urma promovarii examenului sunt emise de Universitatea Cambridge ESOL, care ofera cele mai valoroase calificari de limba engleza, recunoscute de aproximativ 12500 de organizatii din intreaga lume.

CEFR Ladder smaller

Asadar, de ce nu iti incerci si tu sansa de a te pregati la un centru prestigios, recunoscut chiar de Universitatea Cambridge? Este clar ca drumul tau spre succes va deveni mult mai usor de parcurs! Nu uita ca in calitate de Centru de Platina, Shakespeare School are un portofoliu divers de cursuri ce pregatesc candidati pentru examenele Cambridge : YLE, KET, PET, FCE, CAE.

So ? Cambridge is awaiting!

Viziteaza-ne la shakespeare-school.ro si alege cursul Cambridge potrivit pentru tine!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole