Blog

Essay Competition: Success Stories (1)

 

essay 2011 ana monica popa1
Dragii nostri, iata-te ajunsi la ce-a de-a patra editie a mult asteptatului Shakespeare School Essay Competition, devenit deja traditie aici la Shakespeare School!
Pentru participantii din 2012, Shakespeare School Essay Competition este un prilej de visare si sperante! Exista si tineri pentru care acest concurs este un prilej de a rememora emotii si trairi care i-au schimbat in bine si de care isi amintesc cu drag. Un astfel de exemplu este Ana Monica Popa, eleva a Gimnaziului Carol I, din Calarasi, participanta si in cadrul editiei din 2011 a Shakespeare School Essay Competition.
Monica a fost anul trecut castigatoarea uneia dintre cele patru mentiuni oferite de Shakespeare School si iata ce a insemnat pentru ea participarea la Essay Competiton 2011:
,,Consider participarea la acest concurs o provocare. Eseurile alese trebuie sa fie originale, iesite din comun, tocmai de aceea castigarea unui premiu a fost o realizare importanta pentru mine. Fiind cea mai mica participanta aleasa am avut mari emotii, necrezand ca voi castiga vreun premiu. Cand asta s-a intamplat m-am bucurat nespus de mult. De multe ori ma exprim mai bine in scris, tocmai de aceea acest concurs a ajuns sa-mi fie unul drag la care particip in fiecare an.”
Sfatul Monicai pentru voi, cei care doriti sa participati la editia de anul acesta a Competitiei de eseuri?
” Ar fi minunat daca toti tinerii ar participa la acest concurs care necesita multa imaginatie. In acest fel ei ar putea sa-si dezvolte talentul si sa castige premii de care vor deveni mandri. La orice concurs deseori se intampla sa devii emotionat, iar de cele mai multe ori asta te face sa gresesti sau sa te exprimi incorect, dar faptul ca la acest concurs etapa finala a interviului este diferita de ce a trimiterii eseului, face lucrurile mai usoare.”
In incheiere va dorim sa amintiti ”de acest concurs cu drag” , facandu-va mai increzatori si mai creativi in eseurile scrise.
Asadar, mult succes tuturor participantilor Shakespeare School Essay Competition 2012!
May the best participants win! 🙂

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole