Suntem Cool, suntem la Oxford!!!

???? Ieri, pe data de 15 iulie un grup vesel de tineri cu varste intre 14 si 17 ani a parasit Bucurestiul canicular cu o destinatie? cool la propriu si la figurat : campusul Universitatii Brookes din Oxford, Anglia.

Calatoria a fost placuta si a facut ca pana ala ajungerea la destinatie sa devenim un grup de prieteni care vor impartasi pentru urmatoarele doua saptamani, cat dureaza Scoala de vara de la Oxford Brookes, experienta de a trai intr-un mediu cosmopolit, multicultural, unde ne vom perfectiona cunostintele de limba engleza avand colegi din lumea intreaga! Sa nu credeti ca vom invata numai in sala de curs, din contra! Ineditul experientei noastre prezente il constituie tocmai posibilitatea de a vorbi engleza in cele mai inedite dintre locuri, de la sala de mese ori magazine pana la DISCO!! Da, nu este o greseala, la Disco, fiindca pe langa cursuri, aici avem parte si de excursii, plimbari si multe activitati distractive si inedite!

Asadar, suntem intr-adevar cool! Si fiindca vremea englezeasca este faimoasa pentru capriciile ei,? nu ne invidiati prea tare ca am scapat de canicula intr-un mod asa placut! Ne vedem peste 2 saptamani!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive