Blog

Suntem Cool, suntem la Oxford!!!

Picture 001???? Ieri, pe data de 15 iulie un grup vesel de tineri cu varste intre 14 si 17 ani a parasit Bucurestiul canicular cu o destinatie? cool la propriu si la figurat : campusul Universitatii Brookes din Oxford, Anglia. P 009

Calatoria a fost placuta si a facut ca pana ala ajungerea la destinatie sa devenim un grup de prieteni care vor impartasi pentru urmatoarele doua saptamani, cat dureaza Scoala de vara de la Oxford Brookes, experienta de a trai intr-un mediu cosmopolit, multicultural, unde ne vom perfectiona cunostintele de limba engleza avand colegi din lumea intreaga! Sa nu credeti ca vom invata numai in sala de curs, din contra! Ineditul experientei noastre prezente il constituie tocmai posibilitatea de a vorbi engleza in cele mai inedite dintre locuri, de la sala de mese ori magazine pana la DISCO!! Da, nu este o greseala, la Disco, fiindca pe langa cursuri, aici avem parte si de excursii, plimbari si multe activitati distractive si inedite!

P 003Asadar, suntem intr-adevar cool! Si fiindca vremea englezeasca este faimoasa pentru capriciile ei,? nu ne invidiati prea tare ca am scapat de canicula intr-un mod asa placut! Ne vedem peste 2 saptamani! P 007

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole