Blog

Surpriza verii 2010: English and SUN!

Palmieri inalti, plaje imaculate scaldate de ocean, clima tropicala, iahturi luxoase… toate acestea si multe altele vor face parte din locatia unui nou program de perfectionare a limbii engleze din vara 2010! Vrem sa mai pastram surpriza, asa ca nu va dezvaluim inca numele destinatiei alese!

Programul se adreseaza celor cu varste cuprinse intre 14-25 ani si se va desfasura timp de 2 saptamani (1-15 august). Scoala de limba engleza, unde se vor tine zilnic cursurile in clase internationale de maxim 15 studenti, e situata intr-o zona exclusivista din centrul orasului si dispune de sali de curs moderne, precum si de un centru media dotat cu computere avand acces la internet. Cazarea cursantilor va fi asigurata intr-un hotel de 3* cu piscina proprie, situat chiar vis-a-vis de plaja!

Inafara orelor de limba engleza, cursantii vor avea o multime de posibilitati: pot alege dintr-o varietate de activitati sportiv-recreative, excursii organizate, sporturi nautice sau pot pur si simplu sa se relaxeze la piscina hotelului sau chiar pe plaja insorita, flancata de palmieri.

Orasul pulseaza de viata prin posibilitatile de divertisment la tot pasul: restaurante, cluburi, baruri, magazine si cinema-uri! Intrebarea intr-un astfel de oras-statiune se transforma din “ce sa fac?” in “cand sa fac?

Banuiti cumva la ce destinatie ma refer? Take a guess….

Va mai dau un indiciu: aici va veti putea exersa limba engleza la “ea acasa“, fiind vorbita nativ! Aveti vreo idee?

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole