Blog

Sustineti educatia cu 2%! Primavara incepe cu fapte bune!

imagine _2%Este simplu sa incepeti primavara cu o fapta buna. In loc sa mearga la Stat, alegeti sa directionati cei 2% din impozitul pe veniturile castigate in 2015 catre un ONG. Va invitam ca in acest an sa sustineti proiectele educationale implementate de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie.

Pentru ca limba engleza deschide oportunitati si poate schimba in bine viitorul copiilor si al tinerilor din Romania, implementam in cadrul Asociatiei Shakespeare School pentru Educatie proiecte care sustin:

  • Copiii si tinerii din medii defavorizate, pe care ii invatam limba engleza cu ajutorul echipei de voluntari;
  • Copiii si tinerii performanti, pe care ii incurajam sa isi perfectioneze cunostintele de engleza prin participarea la Shakespeare School Essay Competition;

Sustineti educatia directionand 2% din impozitul pe venit prin completarea formularului 230.

Il puteti descarca de aici: http://goo.gl/Qxs4wX, precompletat cu datele asociatiei noastre.

Pentru mai multe informatii despre directionarea celor 2% ne puteti scrie pe adresa de email office@asociatiapentrueducatie.ro.

Echipa Asociatiei Shakespeare School pentru Educatie si copiii care beneficiaza de proiectele noastre va ureaza o primavara insorita si presarata cu fapte bune!

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole