TABARA DE LIMBA ENGLEZA

Abbey College Cambridge, UK

Abbey College este o scoala britanica moderna, cosmopolita, cu cladiri noi si reamenajari recente in jurul locului spatios si securizat. Scoala are facilitati excelente pentru tinerii studenti, cu terenuri de sport in apropiere si un centru de agrement alaturat. 

Studentii vor sta intr-o cazare rezidentiala langa Abbey College, la o scurta plimbare de centrul orasului. Este o unitate de cazare pentru studenti securizata, construita special, cu camere single moderne, cu baie privata, cu spatiu comun, iar toate camerele includ un birou, dulap, scaun si cu acces la WiFi. Colegiul se afla intr-o parte moderna a prestigiosului centru al orasului, aproape de Gradinile Botanice ale Universitatii, Gara Centrala din Cambridge si o serie de magazine si facilitati de agrement.

Tabara de limba engleza include numeroase vizite in orasul Cambridge, dar si 2 excursii de o zi intreaga in Londra, Oxford sau Stratford Upon Avon.

Inscrie-te in tabara de limba engleza din Cambridge, Anglia, si descopera unul dintre cele mai frumoase si celebre orase ale lumii! 

TABARA ABBEY COLLEGE CAMBRIDGE, UK

Tarif 👉 £2650

VARSTA RECOMANDATA

12 – 18 ANI

PERIOADA

28 iulie – 11 august 2024

DURATA

2 SAPTAMANI

DESTINATIA

Cambridge, UK

ACTIVITATI

NOTE

Experienta ta in tabara internationala
de la ABBEY COLLEGE CAMBRIDGE

Programul taberei cuprinde:

 • Intampinare si transfer de la / la aeroport Londra Heathrow
 • La sosire informatii utile si orientare
 • Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti
 
 • Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
 • Cursuri de limba engleza: saptamanal 15 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase multinationale de circa 15 studenti
 • Manuale si materiale de studiu bine concepute pentru non-nativi lb engleza
 • Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare la final
 
 • Cazare in campusul colegiului, in camere single cu baie proprie, grupate in apartamente de 6-9 camere cu o bucatarie comuna
 • Trei mese pe zi in cantina universitatii (pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga)
 
 • Program complex de activitati dupa-amiaza si seara; exemplu : Welcome Games, Sports (Football, mini-Olympics, Capture the Flag), Disco Night, Film Night, Photo Scavenger Hunt, Treasure Hunt, Drama Workshop, Art Workshop, Science Workshop, Arts & Crafts, Kahoot Quiz Night, Talent Show, X Factor Karaoke etc)
 • 4 vizite locale in Cambridge; exemple de vizite: Walking tour of Cambridge, King’s College, Cambridge Botanical Gardens, Ely Cathedral etc. 
 • 2 excursii de o zi intreaga in afara orasului; exemplu: Londra (Westminster Walking Tour & Covent Garden) & Oxford & Christchurch College ; Stratford Upon Avon etc.
 
 • Sansa de a explora cultura britanica si viata de student in UK intr-un mediu de vorbitori nativi

De ce sa alegi tabara de engleza la ABBEY COLLEGE CAMBRIDGE pentru copilul tau?

 • Va cunoaste aici noi metode de invatare, interactive si amuzante, pentru ca orele de engleza sa fie o bucurie – clase internationale
 • Va invata intr-o atmosfera relaxata, alaturi de profesori prietenosi si deschisi
 • Isi va face prieteni din toata lumea
 • Va cunoaste cultura noilor sai prieteni in timpul cursurilor, a activitatilor din campus si a excursiilor
 • Se va distra toata ziua; pe langa cursurile distractive de engleza, va participa, la alegere, la activitatile din campus: activitati sportive, jocuri de echipa, petreceri, karaoke etc.
 • Va avea mereu in preajma un profesor supraveghetor din campus si un insotitor din Romania si se va simti mereu confortabil si in siguranta.
 • IMPORTANT! La finalul taberei internationale de vara fiecare participant va primi un raport de evaluare si un certificat de absolvire din partea organizatorului local al taberei – un document foarte important pentru viitorul CV.

vezi si celelalte tabere shakespeare school

Bedales School

HAMPSHIRE, UK​

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Bedales School, UK.

VARSTA: 10 – 14 ani

PERIOADA: 23 iulie – 6 august 2024

DURATA: 2 saptamani

Fordham University

NEW YORK, USA

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Fordham University, New York, SUA.

VARSTA: 13 – 20 ani

PERIOADA: 14 iulie – 28 (29) iulie 2024

DURATA: 2 saptamani

Abbey College

CAMBRIDGE, UK​

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Abbey College Cambridge, UK.

VARSTA: 12 – 18 ANI

PERIOADA: 28 iulie – 11 august 2024

DURATA: 2 saptamani

Alege cea mai tare experienta de vacanta!

Cu siguranta te vei intoarce cu amintiri extraordinare si mult mai multa incredere, responsabilitate si bineinteles, cu mai mult curaj sa te exprimi liber in limba engleza!

Pentru orice fel de informatii suplimentare legate de inscrieri sau de tabara de vara, ne poti contacta la 0755 132 228.

Daca te-ai decis deja sa inveti si sa te distrezi cu noi in UK, te poti inscrie completand direct formularul de mai jos.

12 | Formular Tabere

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume copil, tabara dorita, varsta copil, e-mail, nume si prenume parinte, telefon consta in efectuarea demersurilor necesare la cerere persoanei vizate in vederea participarii in tabara dorita. Datele completate vor putea fi divulgate partenerului operatorului care asigura organizarea taberelor. Datele vor fi prelucrate exclusiv in acest scop. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending