TABARA DE LIMBA ENGLEZA

Bedales School, UK

Bedales School se regaseste intr-o zona superba de countryside aflata in apropiere de Parcul National South Downs, in partea de sud a Angliei. Aflata la 1h30′ de Londra, scoala se mandreste cu un campus foarte frumos, o arhitectura ce imbina atat cladiri traditionale cat si spatii moderne, precum si facilitati impresionante printre care se numara: piscina interioara, sala de sport, terenuri de sport, sala de spectacole etc!

Copiii unor celebritati ca Jude Law, Mick Jagger sau Boris Johnson sunt in prezent elevi ai scolii Bedales, iar printre absolventii cu renume ii putem aminti pe Lily Allen, Daniel Day-Lewis, sau Cara Delevingne!

Programul este construit in jurul conceptului de largire a orizonturilor, fiind un catalizator pentru crearea de amintiri frumoase, dar si pentru practicarea limbii engleze intr-un mediu international. Profesorii sunt nativi, specializati in predarea limbii engleze si au metode foarte bine puse la punct prin care orele de curs se transforma in experiente complexe si cu rezultate vizibile dupa 2 saptamani! 

Inscrie-te acum la scoala de vara si beneficiaza de facilitatile unice oferite de Bedales School si de locatia perfecta pentru a explora Londra!

TABARA BEDALES SCHOOL, UK

Tarif 👉 £2600

VARSTA RECOMANDATA

10-14 ANI

PERIOADA

23 iulie – 6 august 2024

DURATA

2 SAPTAMANI

DESTINATIA

Hampshire, UK

ACTIVITATI

NOTE

Experienta ta in tabara internationala
de la BEDALES SCHOOL

Programul taberei cuprinde:

 • Intampinare si transfer de la/ la aeroport Londra Heathrow
 • Informatii utile si tur de orientare la sosire
 • Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti
 • Supraveghere permanenta si asistenta in caz de urgenta
 • Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
 
 • Cursuri de limba engleza: 20 de lectii (15h)/saptamana, in clase multinationale de maxim 16 studenti 
 • Materiale de studiu disponibile pe durata cursurilor
 • Certificat absolvire curs si raport de evaluare finala
 
 • Cazare in boarding house, in camere single, twin sau cu mai multe paturi si baie comuna (nu se poate garanta un anumit tip de camera)
 • Trei mese pe zi in cantina scolii (pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi)
 
 • Program zilnic de activitati de dupa-amiaza (exemple: fotbal, tenis, inot, arts&crafts, video memories etc.)
 • Program zilnic de activitati de seara (exemple: Disco Night, Egg Dropp Challenge, Rocket Building Challenge, Colour Run, Karaoke, Movie Night, Talent Show, Trash Fashion, Wacky Games, Quiz Night etc.)
 
 • 4 excursii de o zi intreaga (exemple: London Walking Tour, River Cruise & Dinner Out ; Brighton with Walking Tour & Sea Life Centre ; Winchester with entrance to The Great Hall; parcul de distractii Thorpe Park etc.)
 • Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu de vorbitori nativi

De ce sa alegi tabara de engleza la BEDALES SCHOOL pentru copilul tau?

 • Va cunoaste aici noi metode de invatare, interactive si amuzante, pentru ca orele de engleza sa fie o bucurie – clase internationale
 • Va invata intr-o atmosfera relaxata, alaturi de profesori prietenosi si deschisi
 • Isi va face prieteni din toata lumea
 • Va cunoaste cultura noilor sai prieteni in timpul cursurilor, a activitatilor din campus si a excursiilor
 • Se va distra toata ziua; pe langa cursurile distractive de engleza, va participa, la alegere, la activitatile din campus: activitati sportive, jocuri de echipa, petreceri, karaoke etc.
 • Va avea mereu in preajma un profesor supraveghetor din campus si un insotitor din Romania si se va simti mereu confortabil si in siguranta.
 • IMPORTANT! La finalul taberei internationale de vara fiecare participant va primi un raport de evaluare si un certificat de absolvire din partea organizatorului local al taberei – un document foarte important pentru viitorul CV.

vezi si celelalte tabere shakespeare school

Abbey College​

CAMBRIDGE, UK​​

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Abbey College Cambridge, UK.

VARSTA: 12 – 18 ANI

PERIOADA: 28 iulie – 11 august 2024

DURATA: 2 saptamani

Malibu

LOS ANGELES, USA​

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Pepperdine University – Malibu, Los Angeles.

VARSTA: 13 – 18 ani

PERIOADA: 17 iulie – 30(31) iulie 2024

DURATA: 2 saptamani

Bedales School

HAMPSHIRE, UK​​

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Bedales School, UK.

VARSTA: 10 – 14 ani

PERIOADA: 23 iulie – 6 august 2024

DURATA: 2 saptamani

Alege cea mai tare experienta de vacanta!

Cu siguranta te vei intoarce cu amintiri extraordinare si mult mai multa incredere, responsabilitate si bineinteles, cu mai mult curaj sa te exprimi liber in limba engleza!

Pentru orice fel de informatii suplimentare legate de inscrieri sau de tabara de vara, ne poti contacta la 0755 132 228.

Daca te-ai decis deja sa inveti si sa te distrezi cu noi in UK, te poti inscrie completand direct formularul de mai jos.

12 | Formular Tabere

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume copil, tabara dorita, varsta copil, e-mail, nume si prenume parinte, telefon consta in efectuarea demersurilor necesare la cerere persoanei vizate in vederea participarii in tabara dorita. Datele completate vor putea fi divulgate partenerului operatorului care asigura organizarea taberelor. Datele vor fi prelucrate exclusiv in acest scop. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending