Bromsgrove | Locatie

Varsta: 8–12 ani INSCRIE-TE AICI
Perioada: 31 iulie – 14 August 2018 Descarca oferta de pret
Pret: 1850 GBP Galerie foto

Scoala Bromsgrove se situeaza in top 10 cele mai bune “boarding schools” (scoli de tip internat) mixte din Anglia, conform rezultatelor academice dupa clasificarile de specialitate!

Orasul

Birmingham este al doilea cel mai mare oras al Marii Britanii si unul dintre cele mai mari centre industriale din lume, locul de nastere a Jaguarului, Austin Martin si a ciocolatei Cadbury. Orasul are mai multi copaci si spatii deschise decat orice alt oras din Europa. Centrul acestuia atrage multi vizitatori datorita cladirilor din epoca Victoriana, incluzand Primaria, Consiliul local, Muzeul Orasului si Galeria de Arta cu colectiile pre-Raphaelite. De asemenea exista multe cladiri istorice precum Biserica Sf Martin din secolul al XIV-lea, Catedrala Sf Philip si catedrala catolica Sf Chad.

Scoala

Scoala Bromsgrove dateaza inca din anul 1553, fiind una dintre cele mai vechi scoli din Anglia. Scoala are o istorie indelungata, primele informatii datand din secolul al XVI- lea, din vremea dinastiei Stuart. in anul 1693, sir Thomas Cook doneaza primele cladiri ce fac parte si in prezent din campusul scolar. Scoala este amplasata intr-un frumos parc de 100 de acri. Cladirile construite in epoci diferite constituie un amestec de stiluri arhitecturale. Datorita investitiilor substantiale pentru imbunatatirea infrastructurii, Bromsgrove este astazi una din cele mai moderne scolii din regiunea Midlands si ocupa constant pozitii fruntase in clasamentul scolilor englezesti de top. Ultimele achizitii sunt biblioteca moderna si centrul de arta, design si tehnologii.

Prestigioasa scoala Bromsgrove este localizata in comitatul Worcestershire, in orasul Bromsgrove, in apropiere de Birmingham – al 2-lea cel mai mare oras din Anglia, dupa Londra. Scoala Bromsgrove detine 100 acri de teren, avand terenuri de tenis, netball, squash, sala de sport pentru basketball si badminton, studio de dans, piscina de 25 metri, sala de fitness moderna, biblioteca cu sali de lectura, capela si sali de computere.

Obiectivul principal al scolii este formarea unor personalitati ambitioase, puternice, cu gandire critica si independenta si care isi doresc o perfectionare constanta. Gratie eforturilor comune ale profesorilor si elevilor, scoala se mandreste in ultimii ani cu performante academice deosebite si rezultate excelente la examenele finale, precum si cu elevii admisi la universitati de elita. Absolventii sunt admisi la universitati de elita, printre care Cambridge, Oxford, LSE, Queen Mary, UCL, Imperial, Leeds, Durham, Warwick.

Cazarea

Cazarea este organizata in campus, in 10 resedinte (boarding houses) dispuse in jurul cladirii principale a scolii, cu camere single, duble, triple sau cu 4 paturi, bai comune si dusuri la fiecare etaj, fetele si baietii locuind pe etaje separate. Fiecare cladire detine bucatarie comuna, camera comuna unde elevii pot socializa in pauze, dar si un telefon cu cartela. Scoala ofera serviciu de spalatorie pentru lenjerie de 3 ori pe saptamana.

Masa

Micul dejun, pranzul si cina se iau in cantina scolii, cu regim de servire proprie. In timpul excursiilor de o zi intreaga, pranzul este la pachet si contine: un sandwich, un fruct, apa, chipsuri si desert. Orele de masa sunt in general: 07:45 – 08:30 (mic-dejun), 12:30-14:00 (pranz) si 18:30-19:30 (cina).

Personal si supraveghere

Siguranta elevului este esentiala, oferindu-se un mediu in deplina siguranta. Personalul este dedicat, calificat, experimentat. Un membru al staff-ului este distribuit la 10 copii, concentrandu-si astfel atentia asupra nevoilor individuale ale fiecaruia.  Membrii scolii Bromsgrove supravegheaza elevii 24 ore din 24, indiferent ca elevii sunt in camere, la activitati sau relaxandu-se in timpul liber.

Premii și Distincții

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.