Blog

Tehnologie de ultima generatie la NOUL sediu

 

Intreaga echipa Shakespeare School este extrem de entuziasmata de noua tehnologie care va fi in curand folosita in cadrul cursurilor noastre!
Intr-una din salile de curs din noul nostru sediu, vom instala o tehnologie uimitoare, o metoda inovatoare de a invata limba engleza!

Whiteboard-ul, un echipament al clasei deja invechit, devine un incredibil ecran de computer interactiv. Profesorii si cursantii vor putea acum sa foloseasca internetul, videoclipuri, sunete si exercitii animate, aducand la viata fiecare lectie!

Tehnologia de top pe care o introducem va revolutiona modul de predare la Shakespeare School, transformand fiecare lectie multimedia intr-o experienta unica pentru cursanti! Predatul va deveni astfel mai usor si mai distractiv.
Insa cel mai bun mod de a intelege potentialul tablei interactive este vazandu-le in actiune- si puteti face acest lucru chiar acum! Trebuie doar sa dati click pe PLAY:

Intentionam ca pe viitor sa extindem tehnologia si in alte sali de curs! Insa deocamdata, toti cursantii din noul sediu vor avea cursuri prin rotatie in sala cu interactive whiteboard, pentru a beneficia de aceasta tehnologie de top!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole