The summer fun has begun

022Iata-ne ajunsi si la cea de-a treia perioada de cursuri de vara la Shakespeare School.

A trecut deja o luna de vacanta in care cursantii nostri, mai mici sau mari, si-au consolidat cunostintele, invatand limba engleza ALTFEL. Poate va intrebati: ALTFEL cum? Ei bine, ALTFEL  prin intermediul unei oferte de cursuri cuprinzand un paleativ larg de activitati distractive si haioase, special concepute pentru fiecare grupa de varsta si pentru fiecare nivel in parte.

Echipa Shakespespeare le-a pregatit cu mult drag cursantilor cele mai amuzante jocuri si cele mai inedite activitati, menite sa inlesneasca atat invatarea limbii engleze cat si sa creeze cadrul optim pentru o dezvoltare personala armonioasa. In vara aceasta am fost pe rand papusari, actori sau mici cantareti. Impreuna ne-am jucat, am dansat, am urmarit desene animate sau filme, am realizat figurine din plastilina, intruchipandu-i pe eroii de film preferati si ne-am creat pana si propriile papusele realizate din…ciorapei!  Iar in final, toate acestea ne-au ajutat sa invatam cu drag limba engleza si sa demonstram cat de creativi putem fi intr-un mediu primitor in care fiecare cursant in parte este altfel  prin abilitatile, talentul si inclinatiile sale care il individualizeaza.

Iar in timp ce noi inca ne mai distram si  invatam aici, petrecand O VARA COOL  la Shakespeare School pentru inca aproape doua saptamani, alti colegi de-ai nostri au parte de aceeasi distractie dar chiar…in tara lui Shakespeare pentru ca au inceput oficial si Scolile de Vara in Anglia!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive