Blog

Toamna se numara…DIPLOMELE

O inteleapta vorba romaneasca spune ca ,toamna se numara bobocii”. Intocmai, si la noi, aici la Shakespeare School, toamna este un bun prilej de a evalua rezultatele de peste an. Aceasta deoarece, chiar in perioada 14-22 septembrie, inainte de inceperea cursurilor de limba engleza , cursantii nostri sunt invitati sa participe la Decernarile Diplomelor obtinute in urma sustinerii examenelor internationale Trinity si Cambridge(YLE, KET si PET).

In plus, aceasta invitatie adresata deopotriva cursantilor si parintilor, marcheaza si un alt eveniment notabil pentru noi, deschiderea celui de-al treilea sediu Shakespeare School din Bucuresti, pe Strada Tokio, nr 9 din Sectorul 1. Mai mult decat atat, in acest nou sediu, au inceput deja lectiile gratuite demonstrative, precum si workshop-uri Cambridge si IELTS si Ateliere de Conversatie in limba engleza. So, bring a friend and join us! 🙂

Va uram pe aceasta cale mult succes in anul scolar 2011-2012…. and stay tuned fiindca surprizele nu se opresc aici!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole