Toti oamenii mari au fost candva copii…

A fost odata ca niciodata o copila voioasa, cu obrajii rumeni si tare zbenguita. Ii placeau plimbarile cu tata, vacantele de vara, cand cutreiera drumuri de munte la brat cu bunicul si culegea branduse pentru bunica dar mai cu seama ii placea sa se cuibareasca alaturi de mama si sa asculte povesti in limba engleza. Anii au zburat ca vantul si ca gandul, fetita a crescut, toate s-au schimbat. Doar povestile si dragostea pentru limba engleza au ramas. Si intre acestea si-a facut loc, mai apoi, bucuria de a preda.

parajumper

?Toti oamenii mari au fost candva copii. (Dar putini isi mai aduc aminte.)? ticluia frumos cuvintele Antoine de Saint-Exupery. Pe semne ca atunci cand ne vom mai intalni si vom pune de-o sueta intre paginile unei carti bune cum obisnuieste dansul sa scrie, il voi bate prieteneste pe umar si zambind a gand nastrusnic o sa ii soptesc: ?Eu nu am uitat nicicand.?

Multumiri asadar prichindeilor ca imi aduc aminte zi de zi, ce lucru mare e sa fii mic. Dascalilor minunati care mi-au indrumat pasii spre cariera de profesor, dragostea mea, iar pentru echipa de profesionisti de la Shakespare School, toata aprecierea. Dragilor, ma inclin. Sper sa continuam sa ne bucuram reciproc si sa invatam unii de la altii.Parajumpers Jacka Dam

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive