Blog

Totul despre Cambridge si IELTS

CambridgePuteti citi cam tot ce ati vrea sa stiti despre examenele internationale Cambridge si IELTS, intr-un singur articol, in cadrul unui “guest post” de pe blogul amdoar18ani.ro! Trebuie doar sa urmati acest link.
CambridgeMai trebuie sa stiti si ca foarte curand vom posta informatii despre un NOU concurs pe care-l pregatim, adresat tuturor tinerilor cu blog, avand ca tematica aceste examene internationale! Premiile vor fi mari, constand chiar in cursuri pregatitoare la Shakespeare School pentru obtinerea acestor certificate de limba engleza!

Asa ca urmariti blogul nostru pentru detalii despre concurs, la care va invitam sa participati in numar cat mai mare, iar daca nu aveti blog, aveti timp sa va faceti unul special pentru concurs!

Multa bafta, de pe acum!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole