Blog

Totul despre examenele Cambridge si Trinity

Shakespeare School a demarat  o campanie de promovare a examenelor internationale Cambridge (YLE, KET, PET) si Trinity in scolile generale din Bucuresti, printr-un workshop oferit elevilor claselor 5-8!

Workshopul interactiv s-a adresat elevilor cu un nivel de engleza elementar-intermediar, interesati sa cunoasca detalii despre formatul examenelor Cambridge si Trinity, strategii si tehnici de abordare, precum si diferente si asemanari intre cele doua tipuri de examene cu recunoastere internationala.

Sesiunea a durat aproximativ o ora si a fost sustinuta de profesor Georgiana Bose, directorul cursurilor pentru juniori in cadrul Shakespeare School. Participarea a fost gratuita, iar la final am organizat pentru toti elevii participanti si o tombola cu premii constand in carti in limba engleza!

Pana acum s-au desfasurat patru astfel de prezentari elevilor Scolii nr. 11 (sector 1), dar si in Scoala nr. 80 (sector 3) si Scoala nr. 21 (sector 3). Ne-am bucurat sa remarcam faptul ca elevii s-au aratat interesati de examenele internationale Cambridge si Trinity, ca multi dintre ei le-au sustinut deja sau ca stiau destule informatii despre acestea de la profesorii de engleza!

Seria de workshop-uri va continua si in alte scoli, dar si in liceele bucurestene, de aceasta data cu focus pe asemanarile si deosebirile dintre examenele Cambridge si IELTS! Maine gazda prezentarii va fi Liceul Rosetti!

Voi ce examen international aveti in plan sa sustineti: Cambridge, Trinity sau IELTS?

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole