Totul despre examenele Cambridge si Trinity

Shakespeare School a demarat  o campanie de promovare a examenelor internationale Cambridge (YLE, KET, PET) si Trinity in scolile generale din Bucuresti, printr-un workshop oferit elevilor claselor 5-8!

IMG_8525

Workshopul interactiv s-a adresat elevilor cu un nivel de engleza elementar-intermediar, interesati sa cunoasca detalii despre formatul examenelor Cambridge si Trinity, strategii si tehnici de abordare, precum si diferente si asemanari intre cele doua tipuri de examene cu recunoastere internationala.

Sesiunea a durat aproximativ o ora si a fost sustinuta de profesor Georgiana Bose, directorul cursurilor pentru juniori in cadrul Shakespeare School. Participarea a fost gratuita, iar la final am organizat pentru toti elevii participanti si o tombola cu premii constand in carti in limba engleza!

Pana acum s-au desfasurat patru astfel de prezentari elevilor Scolii nr. 11 (sector 1), dar si in Scoala nr. 80 (sector 3) si Scoala nr. 21 (sector 3). Ne-am bucurat sa remarcam faptul ca elevii s-au aratat interesati de examenele internationale Cambridge si Trinity, ca multi dintre ei le-au sustinut deja sau ca stiau destule informatii despre acestea de la profesorii de engleza!

Seria de workshop-uri va continua si in alte scoli, dar si in liceele bucurestene, de aceasta data cu focus pe asemanarile si deosebirile dintre examenele Cambridge si IELTS! Maine gazda prezentarii va fi Liceul Rosetti!

Voi ce examen international aveti in plan sa sustineti: Cambridge, Trinity sau IELTS?

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive