Blog

Traieste experienta "English Adventure"!

c1

Scoala de vara “English Adventure” – Intra in aventura!

goosepjsjacka

Te-ai gandit cum ar fi sa treci chiar tu prin experientele lui Robinson Crusoe, Huckleberry Finn sau ?Bear Grylls?

Pentru tine am creat ?English Adventure?, scoala de vara unde inveti sa te descurci in padure fara tehnologie, afli lectii importante de supravietuire si mai ales, ai parte de aventuri cum nici nu ai visat!

Caiac, canoe, catarare, tiroliana sau baie in cascada sunt cateva exemple ca sa intelegi distractia care te asteapta la scoala de vara ?English Adventure?!

j4

Aici aventura se imbina cu invatarea limbii engleze si cu dezvoltarea personala.

  • ai parte de cele mai tari aventuri si faci mult sport
  • inveti engleza in stilul Shakespeare School: distractiv si interactiv
  • inveti sa respecti natura, sa te descurce in situatii limita
  • participi la ateliere: scoala caderii, exercitii de respiratie, simtul distantei
  • devii mai curajos si mai responsabili, un adevarat luptator!

Si toate astea cu mult umor, pentru ca la “English Adventure”?practicam terapia prin ras!?Asadar promitem ca vei avea parte de distractie continua si chiar foc de tabara in fiecare seara!

3 Poza Scoala de vara English Adventure

Iar satul de vacanta Fratii Jderi ? Utopia Verde de pe valea Lotrului este locul perfect pentru distractie! Un paradis plin de verdeata, intins pe 16.000 mp,?cu un curs de apa, lacuri, piscine, sali de evenimente si de sport, turn de catarat si chiar templu pentru focul de tabara!

Gasesti mai multe detalii pe site-ul nostru, la sectiunea Tabere de engleza. Ne poti contacta la numerele ?de telefon 021. 230.20.06 si 0755.132.228 sau la adresa de mail info@shakespeare-school.ro.

4 Poza Scoala de vara English Adventure

Te asteptam sa prinzi curaj si sa traiesti experienta fascinanta ?English Adventure?, dupa motto-ul ?In natura, prin corp, pentru minte?!goosepjsjacka.se

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole