Tu cine esti si ce iti doresti? (Partea a doua)264_2_img_9799


Limba engleza

m-a ajutat mult chiar si intr-o tara unde nu este limba oficiala!

De ce nu am ramas in Germania daca limba engleza era suficienta sau de ce nu m-am mutat intr-o alta tara ? Ei bine, exista o lista lunga cu pros & cons si, desi mi-am dorit sa cunosc un alt mod de a gandi si un alt sistem de invatamant decat cel romanesc, ideea de a ramane definitiv pe meleaguri straine nu mi-a suras inca de la inceput.

Totusi, aceasta experienta undeva mai departe, alaturi de oameni noi mi-a adus multe beneficii. Mi-am umplut cufarul de amintiri cu poze nenumarate, cu oameni deosebiti si diferiti care mi-au devenit prieteni, cu experiente care m-au transformat si m-au maturizat, cu idealuri noi si multa energie.

Beneficiind de aceasta perioada de dezvoltare internationala, m-am intors cu dorinta si convingerea de a participa la schimbari pentru Romania. Parerea mea este ca totul porneste de la educatie! De asemenea, daca iti doresti o schimbare pe care o consideri imbunatatire, trebuie neaparat sa te implici si tu!

Cum particip eu la schimbarea educatiei? Am inceput scriind lucrarea de dizertatie despre reforma sistemului de invatamant superior in vederea facilitarii procesului de angajare si de incadrare a tinerilor pe piata muncii, iar de o luna lucrez in domeniul educational, ca Marketing Assistant la centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School.

Mai exact, ma bucur sa fiu parte din aceasta echipa, am ales sa ma alatur ei deoarece cred in calitatea

cursurilor de limba engleza

de aici si chiar recomand cu drag programul ”

Destination UK

” celor care vor sa studieze in Marea Britanie, dar nu numai. De asemenea, cred ca

scolile de vara

reprezinta o buna ocazie pentru cei indecisi, pentru cei dornici sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare in limba engleza, cat si pentru cei care doresc sa mai adauge o pagina de experienta multiculturala la caietul „The time of my life”.

Si ca sa raspund concret la intrebarea acestui articol „Tu cine esti si ce iti doresti?”, ma numesc


Irina Manuela Butnaru, am 25 de ani, am absolvit Facultatea de Comert (Academia de Studii Economice din Bucuresti) si un program de Master in „International and Development Economics” (Fachhochschule fuer Technik und Wirtschaft din Berlin) si imi doresc…MULTE! [To be continued]

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive