Blog

Tu cine esti si ce iti doresti? (Ultima parte)

1

Imi doresc…MULTE!

Imi doresc ca ceea ce am invatat abroad sa pot aplica in Romania si, bineinteles, la Shakespeare School!

Este adevarat ca mediul si tara in care te-ai nascut participa major la evolutia ta, insa odata ce incepi sa cunosti si descoperi lucruri, activitati, oameni noi, ai posibilitatea sa alegi ceea ce vrei sa fii si ceea ce vrei sa devii.

Eu la intoarcerea acasa, am compus o lista cu „THINGS WANTED” si este destul de lunga, nu o sa o impartasesc pe toata, insa esentialul consta in a detine acest sir de ganduri intr-o oarecare ordine. Toata lumea are dorinte, dar cel mai important este sa ai un plan undeva bine asezat si, din cand in cand, sa il mai verifici si sa constientizezi cat s-a indeplinit, ce s-a schimbat si cate mai sunt de facut.

Organizarea si planificarea reprezinta primii pasi pentru indeplinirea unei dorinte si pentru definirea propriului „eu”. Fiecare se inspira diferit si participa cu o alta inovatie. Labirintul cuvintelor nerostite este complicat, dar cu cat putem simplica mai mult, cu atat este mai usor de realizat.

Am facut o lista cu cateva dorinte care v-ar putea interesa! Aceasta include proiecte concrete impreuna cu Shakespeare School, multe in plina desfasurare si TOATE pentru primavara si vara aceasta:

– implicare in activitati de voluntariat (Ce zici? Ti-ar placea sa fii voluntar in domeniul educatiei?)

– participare la evenimente caritabile (Iti place sa ajuti?)

-diversificarea programei cursurilor de vara (Ce ti-ar placea sa inveti nou la cursurile de vara de limba engleza?)

– calatorii catre noi destinatii (Tu la ce scoala de vara o sa participi?)

– lecturarea unor carti interesante (Tie ce iti place sa citesti?)

– vizionare de filme, piese de teatru (Care este filmul tau preferat? Iti place sa mergi la teatru?)

– intalniri cu oameni diferiti si prieteni dragi (Vrei sa ne cunoastem?)

– dezvoltarea pasiunii pentru accesorii unice handmade (Tu ce hobby ai?)

– ETC.

Dupa cum ati constatat, eu imi doresc multe! What about YOU?

Cine esti TU si ce iti doresti conteaza pentru noi.

Te invit sa ne ajuti cu informatii, pareri, recomandari pentru ca DORINTELE NOASTRE sa nu ramana in cutii, ci sa devina concrete. Exprima-te, comunica si hai sa conturam impreuna o vara colorata! 🙂

2

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole