Blog

Turul virtual al noului sediu Shakespeare School!

In exclusivitate va aratam primele imagini de la noul sediu Shakespeare School, din Str. Dimitrie Racovita nr.11, gata sa va primeasca la inscrieri incepand de maine (14 septembrie)-prima zi de scoala!

Atat cat sa va facem indeajuns de curiosi, asa arata eleganta receptie a vilei din Racovita:

Salile de curs sunt spatioase si luminoase, fiecare fiind decorata dupa o tema specifica: London, New York sau Shakespeare! Fiecara sala e dotata cu whiteboard, televizoare LCD, DVD-playere, casetofon, iar intr-una din ele se va afla si o tabla interactiva!

London room


New York room


Shakespeare room (sala in care se va afla si tabla interactiva)


In holul dintre salile de curs, va prezentam o Photo gallery:


Intrarea si gradina vilei:

Inscrierile si testarile se vor desfasura in paralel la ambele sedii, pana la data de 25 septembrie!Programul este de L-V intre orele 10-18! Va asteptam cu drag pentru a va face un tur “real” al noului sediu! Sau doar pentru a discuta la o ceasca de ceai englezesc..

Asteptam opiniile voastre in urma acestor imagini sau dupa ce il vizitati!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole