Blog

Ultima suta de metri pentru Destination UK

London-Big_Ben
Vrei sa studiezi in Marea Britanie? Nu rata ultimele 3 zile de inscriere la programul de consiliere educativa “Destination UK“, care iti explica pas cu pas procesul de admitere la o universitate din Marea Britanie!

Proiectul a fost creat in cooperare cu tineri romani, traineri certificati, ce studiaza la universitati de top din Marea Britanie si care au creat un ghid util pentru toti cei care doresc sa ii urmeze.

Am fi dat orice sa existe cineva care sa ne indrume inca din liceu, sa cunoasca diferentele dintre sistemul educational roman si cel britanic si sa ne scuteasca de mult stres si timp pierdut. De aceea, am decis sa facem lucrurile mai usoare penru urmatoarele generatii si sa explicam procesul de admitere care poate parea coplesitor” declara Olivia Vicol, studenta la University of Birmingham si unul dintre initiatorii proiectului.

Programul „Destination UK” este structurat pe doua zile: in prima zi (2 aprilie) se prezinta informatii despre educatia universitara in Marea Britanie, statutul studentului international, selectia cursului si selectia universitatii, iar in cea de-a doua zi (3 aprilie) se vor oferi detalii despre etapele aplicatiei, eseul personal, scrisoarea de recomandare si viata de student in UK.

Notele de la examenul de bacalaureat si rezultatele testului IELTS, activitatile extrascolare dar, mai ales, eseul personal in limba engleza vor face toata diferenta. Imaginati-va ca vor fi mii de aplicatii, iar pretentiile comisiei de admitere a universitatii vor fi pe masura” adauga Olivia.

Inscrierea la cursul de consiliere din acest weekend este inca deschisa pana vineri 1 aprilie 2011, in limita locurilor disponibile si se poate realiza online la: www.shakespeare-school.ro/destinationuk .

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole