Blog

Ultima zi a competitiei de eseuri

Iata ca 2009 Shakespeare School Essay Competition se apropie de final!

Am primit pana in prezent aprox 130 de eseuri si marturisim faptul ca inca primim e-mailuri in continuare. Va multumim pentru participarea atat de numeroasa, ne bucura faptul ca ati fost atat de receptivi provocarii noastre de a va da frau liber creativitatii…in limba engleza!

Ne bucuram ca aceasta competitie a facut incojurul tarii, am primit pana in momentul de fata eseuri din toate colturile tarii (de la Suceava la Corabia, din Maramures pana la Faurei, Buzau, Brasov, Cluj, Arad, Constanta si asa mai departe), capatand astfel o amploare nationala!

Pentru ca ni se tot pune aceasta intrebare, trebuie sa va spunem ca mai acceptam eseuri si pe 1 iunie, pana la ora OO.OO. Asadar, mai aveti o zi intreaga sa va apucati de scris, daca nu ati facut-o inca!

Va uram tuturor MULT succes si fiti convinsi ca pe noi ne asteapta o munca grea de acum inainte, avand misiunea de a le selecta pe cele mai bune! Nu va fi deloc usor 🙂

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole