Blog

Ultimele zile de inscriere la 2010 Shakespeare School Essay Competition

Iata ca ne aflam deja pe ultima suta de metri a concursului national de creatie in limba engleza! Ai intre 11 si 19 ani? Nu te-ai inscris inca la 2010 Shakespeare School Essay Competition? Iti sugeram sa te apuci de scris si asta repede-repejor caci numai pana la data de 5 mai o mai poti face, termenul limita de trimitere a eseului!

Dupa ce postezi un comentariu la unul dintre articolele noastre pe blog, tot ce trebuie sa faci este sa-ti finalizezi eseul, sa il incarci cu multa creativitate si originalitate, iar apoi sa te inscrii pe site-ul nostru la rubrica Concurs si sa ti-l uploadezi! Daca te numeri printre castigatori, iti poti face bagajele pentru Anglia! Ai multe de castigat: marele premii sunt tabere de vara in Anglia, la Oxford, Cambridge sau St. Michael’s College, in valoare de peste 1500 euro, precum si dictionare, carti (oferite de Diverta, Fischer) sau cursuri intensive de vara de limba engleza la Shakespeare School!

Asadar tu ce mai astepti? Demonstreaza-ti talentul si creativitatea in limba engleza, iar Shakespeare School te va premia cu o “vara cool”! Inspiratie maxima!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole