Blog

Un cadou perfect de Craciun: o experienta de viata!


londra 1Dezvoltarea personala, mai presus de cunostinte

Studiile arata ca pentru a atinge succesul conteaza, mai mult decat cunostintele intr-un domeniu, asa-zisele ?soft skills?: abilitatile de comunicare, de relationare, de lucru in echipa, de analiza si sinteza, etc.

Dar cum le putem dezvolta?

Pur si simplu iesind din zona de confort si fiind deschisi pentru noi experiente!

Ne-am gandit la cadoul perfect de Craciun!

Noua generatie este prinsa in lumea tehnologiei, a telefoanelor, tabletelor si calculatoarelor care lasa prea putin timp relationarii in viata reala.

De aceea, ne-am gandit la cadoul perfect de Craciun: o tabara internationala de limba engleza in Anglia, Scotia, Irlanda sau SUA.

O astfel de experienta are exact acest rol: de a-i scoate pe adolescenti din zona de confort si de-ai face sa se dezvolte – sa devina mai increzatori in fortele proprii, mai responsabili si sa intrezareasca noi perspective in educatia lor.

Iar toate astea vor veni de la sine, in timp ce participantii din tabara isi perfectioneaza limba engleza si se distreaza in campusul unor universitati sau colegii de top prin jocuri, concursuri, activitati sportive, la karaoke, seri internationale si petreceri sau viziteaza cele mai atractive obiective turistice. Londra, Stonehenge, Dublin, San Fransico, Los Angeles, Edinburgh, sunt doar cateva dintre destinatii.

Prieteni noi din toata lumea

Taberele de vara in Marea Britanie, Irlanda sau SUA au un program care incurajeaza experienta multiculturala, adica se asigura ca grupele de lucru si echipele sunt mixte, pentru ca fiecare sa cunoasca tineri din intreaga lumea si sa afle mai multe despre cultura lor.

Iar cu toti acesti tineri, participantii sunt ?nevoiti? sa comunice in limba engleza. Asa ca, pe langa cursurile interactive cu profesori nativi, ei vor vorbi in engleza de dimineata pana seara!

Nu-i asa ca suna grozav?

In taberele de vara de limba engleza pot participa copii si tineri cu varsta cuprinsa intre 9 si 20 de ani.

Grupul roman este insotit de un profesor Shakespeare School si in tabara participantii sunt supravegheati permanent.

Pe site-ul nostru, la sectiunea Tabere de vara, gasiti programele pe care le-am pregatiti anul acesta.
Noi credem ca sunt cele mai frumoase cadouri de Craciun!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole