Blog

Un cursant altfel: Mihnea

001 La o prima vedere, Mihnea Sora pare un copil ca toti ceilalti. Este elev in clasa a II-a la scoala Nr. 52 din Bucuresti. In plus, de doua ori pe saptamana isi dedica o parte din timpul sau liber invatarii limbii engleze altfel, la Shakespeare School. Si totusi, la varsta de numai opt ani, Mihnea reuseste sa faca lucruri pe care unii dintre noi nici nu indraznesc sa si le imagineze! Cu seriozitatea si candoarea lui de copil Mihnea, urca pe scena Operei Nationale sub privirile a sute de spectatori, primind aplauzele unei sali intregi ca pe un dar frumos si pe masura emotiilor si eforului depus!

In culise, l-am intrebat cum e sa apari in fata atator oameni care te aplauda iar Mihnea imi raspunde cu modestie: Frumos!

Va intrebati, poate, cum sunt posibile toate acestea? Ei bine, aflati ca Mihnea intrepreteaza rolul Serioja, in spectacolul de balet Anna Karenina, dupa romanul lui Lev Tolstoi. Puteti viziona acest spectacol in regia lui Ioan Tugeanu, pus in scena la Opera    Nationala din Bucuresti, in stagiunea actuala 2010-2011, asadar va invitam la Opera!

003

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole