Blog

Un nou modul al clubului de conversatie "English over a cup of tea"

Incepand cu 8 februarie, lansam un nou modul al clubului bilunar de conversatie, sustinut de profesorul american Adam Clark.

Clubul se adreseaza tuturor cursantilor care ar vrea sa-i incante pe ceilalti cu replici spirituale in limba engleza, sa aiba o conversatie expresiva si spumoasa si sa-si imbogateasca vocabularul- totul desfasurandu-se intr-o atmosfera relaxata!De ce sa ma inscriu la clubul de conversatie?
· Clubul se desfasoara exclusiv in limba engleza, fiind sustinut de profesorul american Adam Clark, care va face din lectii o adevarata placere! Asadar timp de 2 ore, cursantii vor fi nevoiti sa “uite” limba materna.
· Cursantii isi vor dezvolta abilitatile de comunicare, isi vor imbogati vocabularul si isi vor perfectiona pronuntia in limba engleza- totul intr-o atmosfera relaxata
· Clubul vine in completarea cursului de limba engleza pe care cursantii il frecventeaza deja, putand conversa pe teme interesante si amuzante, avand astfel ocazia sa-si foloseasca cunostintele deja acumulate
· In cadrul clubului vor fi activitati interactive, lucrandu-se in grupuri sau in perechi si nu vor lipsi competitiile, concursurile, dezbaterile, jocurile de rol
· Program flexibil: clubul se desfasoara bilunar, pentru a nu aglomera prea mult programul cursantilor nostri
· Nu exista teme pentru acasa
·
BONUS: fiecare modul al clubului de conversatie se incheie cu un veritabil TEA PARTY!


Clubul e structurat in 8 sedinte a cate 2 ore fiecare (in total: 16 ore) si costa 390 RON.

Suntem la finalul primului modul al clubului de conversatie si feedback-urile parintilor, dar si ale cursantilor sunt excelente! Iata doar cateva dintre ele:
“Copilul meu a prins curaj, are mai multa incredere in el si am observat o dezvoltare a abilitatilor sale de comunicare in limba engleza, atat la nivel de pronuntie, cat si la nivel de vocabular.” “Faptul ca a putut sa dialogheze cu un vorbitor nativ de limba engleza l-a stimulat foarte mult. Practic, a trebuit sa se descurce si sa se faca inteles fara sa foloseasca limba romana deloc!”
“Mie cel mai mult imi plac concursurile si jocurile amuzante in limba engleza. Ne distram de minune la clubul de conversatie!”
“La club e o atmosfera foarte distractiva! Imi place ca nu avem teme pentru acasa! Colegii sunt super si facem tot felul de activitati amuzante impreuna!”

Inscrierea se realizeaza personal, in limita locurilor disponibile, la sediul central din Str. Eufrosin Poteca, nr.42A, sau la noul sediu din Str. Dimitrie Racovita, nr.11. Taxa modulului se poate achita cash la secretariat în perioada 4 ianuarie – 8 februarie.


Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole