Un nou sediu Shakespeare School

GREAT NEWS for ALL English Language FANS!!! Incepand cu 1 septembrie 2011, Shakespeare School va deschide portile celui de-al treilea sediu, intr-o zona selecta din sectorul 1, la doar 5 minute de Piata Victoriei si Calea Dorobanti. Cursurile se vor desfasura intr-o vila eleganta construita in stil interbelic ce se afla ultracentral, pe Str. Tokio, nr. 9, in vecinatatea Administratiei Financiare a sectorului 1.


Salile de curs din sediul Shakespeare School Dorobanti sunt foarte mari si elegante si vor fi dotate cu: televizor LCD, whiteboard, casetofon, DVD player. Mai mult, acestea vor beneficia de tehnologia de top a tablei interactive, care transforma tabla intr-un imens ecran de computer si deci fiecare lectie intr-o experienta multimedia unica! Vom pastra asadar standardele cu care v-am obisnuit deja la celelalte doua centre din Capitala!

De ce infiintam un alt sediu? Pe parcursul celor 9 ani de activitate ai Shakespeare School, atat cursantii cat si parintii nostri au fost multumiti de rezultatele bune si pregatirea de care au avut parte, ceea ce ne-a ajutat sa crestem in fiecare an. Solicitarile sunt foarte multe, iar in noua locatie vom putea primi circa 500 de noi copii si tineri dornici sa-si perfectioneze limba lui Shakespeare. Dorim sa multumim tuturor cursantilor actuali pentru ca ne-au recomandat mai departe si ne-au ajutat sa fim indeajuns de mari incat sa mai facem un pas important pentru activitatea noastra!
Noi ne-am straduim ca prin profesionalism, daruire si entuziasm sa ii stimulam  pe cursanti sa-si foloseasca potentialul si resursele intelectuale la maximum si speram sa fiti in continuare alaturi de noi pentru a invata limba engleza ALTFEL!

Noi credem ca profesorii nostri reusesc in mare masura sa fac din fiecare lectie o experienta nu numai placuta, ci si foarte eficienta.

Si imi permit sa afirm ca nu exagerez cand spun acest lucru. Ma bazez pe:  rezultatele obtinute de cursantii nostri la examenele internationale Cambridge, Trinity, la examenele nationale de admitere la clase intensive sau bilingve, la bacalaureat si admitere la facultate, pe chestionarele de feedback completate de parinti si cursanti, pe dialogurile in cadru formal sau informal purtate cu parintii si cursantii, pe faptul ca numarul cursantilor nostri a crescut semnificativ in fiecare an. Pentru toate aceste motive am considerat oportun sa deschidem un nou sediu, de aceasta data in sectorul 1, in centrul Bucurestiului, pentru a facilita accesul si altor copii si tineri sa invete engleza la Shakespeare School!

In exclusivitate, atat cat sa te facem indeajuns de curios, iata primele poze cu vila de lux din Dorobanti, unde vom incepe activitatea de la 1 septembrie:

Pentru moment, nu vrem sa dezvaluim  mai multe, pentru a nu-ti strica surpriza! Ceea ce ar trebui totusi sa afli este ca poti opta pentru cursuri in noua locatie, daca iti este mai aproape de casa.

Daca vrei sa iti rezervi inca de pe acum un loc la sediul Shakespeare School Dorobanti, te invitam la o testare gratuita la sediile noastre din sectorul 2: Ferdinand sau Mosilor. Tot aici vei putea sa achiti si un avans de 50 RON pentru cursul care ti se potriveste, astfel incat la toamna vei avea sigur un loc garantat! Programarea pentru testarea gratuita se poate face la adresa de e-mail: info@shakespeare-school.ro sau la numerele de telefon: 021.252.24.79/ 0755 132 228.

Daca esti deja cursant al centrului nostru si ai achitat deja taxa de rezervare, poti sa optezi pentru schimbarea locatiei.

Iti dorim o vara frumoasa, colorata si plina de calatorii reusite, insa in care sa nu uiti nici de expunerea pe planul lingvistic! Noi continuam cursurile de vara “Coloured Summer Sessions“, plecam la scoli de vara in UK si USA, iar din 1 septembrie te asteptam cu forte proaspete la unul dintre cele 3 centre ale Shakespeare School pentru ca dam startul la inscrieri! Atunci te asteptam cu drag sa faci un tur “real” al noului sediu…sau doar sa discutam la o ceasca de ceai englezesc!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive