Blog

Va invitam alaturi de noi la Cismigiul Copiilor, duminica, 29 mai!

Cismigiul-Copiilor-2016-Poster-jpg-e1464034531665

Dragi copii si parinti,

Shakespeare School deschide zilele de sarbatoare dedicate copiilor alaturi de ARCUB.

Vom ajuta la transformarea Parcului Cismigiu intr-un imens teren de joaca pentru cei mici si cei mari, in cadrul evenimentului „Cismigiul Copiilor” ce va avea loc duminica, 29 mai, incepand cu ora 11:00.

Asadar, va invitam sa ne vizitati la standul Shakespeare School (langa copacul de langa „Ateliere Creative”) si sa intrati cu noi in joaca, in limba engleza.

Profesorii Shakespeare School au pregatit pentru copii activitati distractive si interactive: jocuri de rol cu hand puppets, quizz-uri distractive in limba engleza, mici competitii cu tema „Imbogateste-ti vocabularul!”, activitati cu flashcards, cantecele in limba engleza si sesiuni de colorat cu Ziggy si Zaggy.

Cei mici vor avea ocazia sa se joace cu indragitele mascote Shakespeare School, Ziggy si Zaggy, in marime naturala si se fotografieze alaturi de ele.

Veniti sa ne distram impreuna in limba engleza la Cismigiul Copiilor, duminica, 29 mai, de la ora 11.00.

Intrarea este gratuita!

Puteti citi mai multe despre eveniment AICI.

Cismigiul-Copiilor-2016-Poster-jpg

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole