Blog

Valentine’s Week la Shakespeare School

DSC09563 r
Roses are red,

Violets are blue,
Sugar is sweet,

And so are you. Poezii si declaratii de dragoste, multe inimioare rosii si bomboane, biletele date pe ascuns cu Be my Valentine si multe alte surprize se vor tine lant in cea mai “siropoasa” saptamana din an de la Shakespeare School, ce tocmai a inceput astazi!DSC09596 rTimp de o saptamana, in cadrul cursurilor de limba engleza se vor desfasura activitati specifice sarbatorii de Valentine’s Day, jocuri, quiz-uri si exercitii folosind tabla interactiva ce vor avea rolul de a imbogati vocabularul elevilor cu expresii si cuvinte legate de aceasta sarbatoare, facandu-i astfel pe cursantii nostri sa simta ca dragostea pluteste in aer!

DSC09568 rSi pentru a aduce o particica din toata aceasta dragoste si in blogosfera, va las in compania celebrei melodii “Love is in the air“, incluzand si versurile in limba engleza:

V-au placut versurile si asocierea lor perfecta cu imaginile? Dar asta nu e tot, mediul online abunda de resurse tocmai bune de click-uit, acestea sunt doar cateva:

Love vocabulary – vocabular util de memorat pentru a descrie diferitele etape ale unei relatii: de la un simplu chat si flirt pana la despartire!
Language of love – un scurt articol despre limbajul iubirii, folosind cuvinte si expresii in limba engleza utile pentru orice “indragostit”!
Romantic crossword – dupa ce ai parcurs aceste articole si esti deja initiat in limbajul indragostitilor, poti sa iti masori cunostintele dezlegand un rebus romantic!

Mult succes pe toate planurile si sa aveti grija la sagetile lui Cupidon! Ca doar nu stii niciodata de unde pot zbura, nu?

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole