Blog

Visele chiar se implinesc in America !!!

Cand am ajus prima oara in campusul de la Pitzer College, 32 de oameni din Romania au crezut ca viseaza; camerele au vedere incredibila catre gradina de palmieri si cactusi iar aleile serpuiesc lin spre terenul imens de fotbal sau terenul de volei pe plaja sau hamacul de la umbra palmierilor. Si acesta a fost doar inceputul; a doua zi ne-am plimbat alaturi de staruri pe Rodeo Drive si am intors capul dupa ultimele modele de masini pentru ca seara sa asistam la un impresionant spectacol despre nasterea si viitorul cosmosului la observatorul GriIMG_2277ffith.

 

Insa aici fiecare zi este speciala asa ca a doua zi ne-am grabit sa ajungem la Newport Beach unde valurile imense ne-au oferit o priveliste ireala si au fost bineinteles principala atractie. In ziua urmatoare am fost la cursuri unde romanii au fost plasati la cele mai inalte nivele pentru ca deja engleza este o a doua limba nativa pentru noi si unde am redescoperit ce inseamna sa te distrezi invatand, Shakespeare School style. O alta atractie pe lista noastra a fost desigur the Getty Museum unde am fost impresionati de picturi, sculpturi si mai ales  de gradinile rupte ca din paradis ce inconjoara acest loc.

 

Desi fiecare zi ne surprinde cu o alta noutate, nimic nu ne-a pregatit pentru ce avea sa urmeze: barajul Hoover, Las Vegas si mai ales Marele Canion. In momentul in care ne-am cazat la hotelul JW Marriot din Las Vegas am crezut ca am ajuns in rai insa era doar o parte din el caci in aceeasi zi am vazut barajul Hoover20140803_163043 si ne-am plimbat chiar pe marginea ametitor de inalta a sa. Este un loc ireal care te lasa fara cuvinte si care te face sa apreciezi puterea si forta oamenilor.

Si ca sa incheiem ziua intr-un mod spectaculos, ne-am plimbat pe Las Vegas Strip, bulevardul principal din Las Vegas, un loc cosmopolit si deosebit: in aceeasi si am vizitat New York-ul caci am trecut chiar pe langa Empire State Building, am ajuns in Paris si am facut poze simpatice cu Turnul Eiffel aprins,  am facut un popas si pe marginea Fontanei di Trevi  din Roma, ne-am potrivit ceasurile dupa Big Ben si la sfarsit ne-am delectat cu un fascinant show de lumina, apa si culoare chiar in fata hotelului Bellagio caci am vazut specacolul neegalat al fantanilor din Las Vegas. O asemenea zi merita sa fie incheiata intr-un loc chic si popular printre adolescenti, Hard Rock Cafe unde am admirat costumele lui Elvis Presley, Madonna si multi, multi altii. Cateva zile, am trait din plin viata celor rich and famous. Viva Las Vegas!20140803_201250!!

 

Si ce ar fi o excursie in Statele Unite fara o vizita la Marele Canion? Daca barajul Hoover a fost impresionant, Marele Canion ne-a lasat fara cuvinte…Sa poti sa te plimbi pe marginea sa si sa privesti spre peisajul ametitor de frumos este o sansa unica in viata pe care am trait-o din plin. Am facut multe poze si am ramas cu amintiri inedite.

 

 

IMG_2302

Daca vreti sa ne admirati toate pozele, va invit sa intrati pe contul de Facebook al Shakespeare School in albume si sa accesati albumul Tabara Los Angeles Pitzer College 2014. Nu o sa va para rau si o sa fiti la fel de impresionati ca si noi!

 

Pentru noi aventura americana este inca la inceput si ne gandim cu drag la faptul ca mai avem inca o saptamana de experiente noi, de prieteni noi, de locuri minunate, de oameni extraordinari, inca o saptamana de America…doar o saptamana…vom profita de ea la maxim si ne va ramane in amintire ca cea mai frumoasa experienta a vietii noastre!!!

 

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole