Blog

Vocea parintilor – Nominalizarea castigatorilor

Ne-am dorit tare mult sa cunoastem parerea tuturor parintilor nostri in legatura cu calitatea cursurilor pe care le oferim, de aceea le-am adresat rugamintea de a completa un chestionar de evaluare a activitatii Shakespeare School.

Sugestiile si opiniile cursantilor si parintilor nostri sunt esentiale in desfasurarea activitatii noastre, iar aprecierile ne dau energia si entuziasmul de a continua sa facem lucruri cat mai frumoase impreuna.

Nobis Barry

Prin tragere la sorti am nominalizat 10 parinti care vor primi in dar o carte in limba engleza din seria Penguin Readers, semn de apreciere pentru timpul acordat.
409369 10150566280936225 310890541224 9352822 866794921 nFelicitari urmatorilor norocosi:

1. Marinescu Ana-Maria
2. Zamfir Florentin
3. Teodorescu Monica
4. Tudor Ramona
5. Dumbrava Camelia
6. Preda Florin
7. Moldoveanu Luminita
8. Muresan Lidia
9. Craciun Radu
10. Oancea Liliana

Va multumim pentru gandurile transmise si va promitem sa va tinem la curent cu toate noutatile!Nobis Cartel

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole