Blog

We will always have… Oxford, Brookes!

AshmDesi Scoala

de vara de la Oxford- Brookes University s-a incheiat si vacanta de vara WSKcontinua, aceasta tabara de limba engleza va ramane cu siguranta pentru tinerii participanti cea mai frumoasa experienta a verii!

Ce alt prilej mai bun am fi avut altfel sa vedem ‘live’ la Londra, din London -Eye, pregatirile intense pentru Jocurile Olimpice si sa
cantam chiar in Anglia ‘God save the Queen’ in timpul ceremoniei care a deschis Jocurile Olimpice?! Si n-am fost doar la Londra! Ne-am aventurat prin labirintul de la frumoasele gradini ale Palatului Blenheim, am admirat numeroase specii de animale la Cotswold Wild Life Park si in cele din urma, am intrat chiar in casa marelui dramaturg William Shakespeare, in minunatul Stratford Upon Avon.

Ce ne-am fi putut dori mai mult? Sa ne indragostim? Sa ne indragostim de limba engleza? Sa ne intoarcem acasa cu diplome recunoscute international? Sa ne facem prieteni din toata tara si din toata lumea? Ei bine, toate acestea s-au intamplat ! Tocmai de aceea, la intoarcerea acasa ne-am promis unii altora ca si la vara ne vom reintalni in aceeasi formula, schimband desigur doar destinatia! LDNDSCN2290

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole