We will always have… Oxford, Brookes!

Desi Scoala

de vara de la Oxford- Brookes University s-a incheiat si vacanta de vara continua, aceasta tabara de limba engleza va ramane cu siguranta pentru tinerii participanti cea mai frumoasa experienta a verii!

Ce alt prilej mai bun am fi avut altfel sa vedem ‘live’ la Londra, din London -Eye, pregatirile intense pentru Jocurile Olimpice si sa
cantam chiar in Anglia ‘God save the Queen’ in timpul ceremoniei care a deschis Jocurile Olimpice?! Si n-am fost doar la Londra! Ne-am aventurat prin labirintul de la frumoasele gradini ale Palatului Blenheim, am admirat numeroase specii de animale la Cotswold Wild Life Park si in cele din urma, am intrat chiar in casa marelui dramaturg William Shakespeare, in minunatul Stratford Upon Avon.

Ce ne-am fi putut dori mai mult? Sa ne indragostim? Sa ne indragostim de limba engleza? Sa ne intoarcem acasa cu diplome recunoscute international? Sa ne facem prieteni din toata tara si din toata lumea? Ei bine, toate acestea s-au intamplat ! Tocmai de aceea, la intoarcerea acasa ne-am promis unii altora ca si la vara ne vom reintalni in aceeasi formula, schimband desigur doar destinatia!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive