Blog

Admiterea la universitati britanice pe intelesul liceenilor sau…"Destination UK"

Ce am facut noi weekend-ul acesta?

205145_10150164229036225_310890541224_6924341_4182964_n

Ne-am delectat cu editia a patra a training-ului „Destination UK”, primul program de consiliere educativa, care iti explica pas cu pas procesul de admitere la o universitate din Marea Britanie!

Cursul de weekend a fost sustinut de trainerul Olivia Vicol, fosta cursanta Shakespeare School si in prezent studenta la una din universitatile prestigioase din UK: University of Birmingham.

Iata ce ne marturiseste Olivia:

Destination UK este un curs unic deoarece explica pe limba elevilor tot ce trebuie sa faca pentru a putea aplica la o universitate din Marea Britanie. Procesul de aplicare presupune multa munca pe plan academic, dar si activitati extrascolare: voluntariat, tabere internationale, proiecte in echipa. De asemenea, sunt importante rezultatele obtinute la examenul de Bacalaureat (media generala peste 9) si de la testul IELTS. Trainingul acesta se remarca prin faptul ca simplifica munca elevilor si ii indruma spre o cercertare aprofundata inainte de a lua o decizie, de aceea ii invit sa participe cu incredere la o sesiune viitoare.”

Programul s-a dovedit a fi de succes, dat fiind ca, participantii au fost atat din Bucuresti, cat si din alte orase: Arad, Braila, Constanta, Deva, Ploiesti, Sibiu, Suceava. Noi suntem bucurosi sa ii felicitam pe toti tinerii care au fost alaturi de noi, pentru ca detin „big dreams” care suntem siguri ca vor deveni cat de curand „achieved goals”.

Iata ce au spus participantii despre „Destination UK”:

Destination UK – Feedback Ioana Badea, Colegiul National Gheorghe Lazar, Bucuresti

„What I like the most about the training is the way it was explained and structured. Overall, I enjoyed every part of it. I would suggest the trainer to stay the way she is. She is awesome! It was a nice experience.”

„This course gave me more confidence! Keep it this way! It answered to all my questions and presented details that no one else would tell you! What I like the most about the course is its fluency. 4 hours sounds much, but they passed very quickly! I think it is because of the professionalism of the trainer.”

„The programme was excellent and I want more! It was very helpful and gave me an overall image about what it takes to study in the UK. Really spears you from the unorganized research on the Internet.”

Destination UK – Feedback Iulia Lungu, International School of Informatics, Constanta

Interesul crescut al tinerilor romani de a studia in Marea Britanie si de a se dezvolta profesional intr-un mediu academic international, ne indruma sa continuam acest program de consiliere educativa. Asadar, vom mai desfasura si alte editii ale acestui training, urmatoarele sesiuni de un weekend desfasurandu-se in luna octombrie (29-30, 2011) si  luna noiembrie (5-6, 2011).

Daca esti interesat de studii in Marea Britanie si esti dornic sa fii informat, afla mai multe detalii vizitand site-ul nostru: www.shakespeare-school.ro/destinationuk.

Despre_program_41716

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole