Welcome back to Shakespeare School!

Dragii nostri cursanti,

Speram ca ati petrecut o vacanta minunata, cu activitati si jocuri nenumarate, cu vizite la bunici si calatorii de neuitat!

Shakespeare School s-a intors cu noutati, surprize si mult entuziasm! Asadar, ne face placere sa va anuntam ca am inceput cursurile de limba engleza pentru anul scolar 2011-2012!

Toate cursurile de limba engleza de la Shakespeare School respecta structura intregului an scolar (cu exceptia vacantei din noiembrie pentru juniori). Cursul de pregatire pentru testul IELTS se va desfasura in perioada octombrie-martie, iar cursul de pregatire pentru examenul TOEFL se va desfasura ceva mai tarziu, in perioada noiembrie-aprilie.

In prima sedinta, parintii prejuniorilor si ai juniorilor sunt invitati in salile de curs timp de 10 minute, alaturi de copii si profesor, pentru a primi informatii utile necesare bunei desfasurari a cursului.

Speram ca atmosfera destinsa si metoda de lucru de la Shakespeare School vor stimula creativitatea cursantilor nostri si ii vor apropia cat mai mult de limba engleza, lectiile devenind astfel o adevarata placere!

In ceea ce priveste inscrierea la cursurile care deja au inceput, cei interesati se mai pot inscrie numai in limita locurilor ramase disponibile. Pentru aceasta, va trebui sa va programati telefonic la unul dintre sediile noastre (Sediul Ferdinand, Mosilor sau Dorobanti) pentru o testare gratuita a nivelului de cunoastere a limbii engleze. In urma rezultatului de la test, dar si de locurile disponibile pentru nivelul respectiv, va vom incadra intr-o grupa corespunzatoare.

Va asteptam cu drag la Shakespeare School si va uram un an bun, cu cat mai multe lectii de limba engleza!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive