Blog

Welcome to Shakespeare School

 

Suntem fericiti ca familia Shakespeare School s-a extins cu inca 3100 de membri! Aceia sunteti voi, entuziastii participanti la 2010 Shakespeare School Essay Competition!

Chiar daca nu va numarati printre finalisti, faceti de acum parte din comunitatea noastra, a  adolescentilor care au in comun placerea de a studia engleza, de a scrie in engleza si de a comunica in engleza cu alte persoane! Sunteti toti castigatori si ceea ce ati castigat a fost oportunitatea de a va exprima in limba lui Shakespeare si a va face ideile auzite la un concurs national!

Ne-au impresionat bucuria, entuziasmul si emulatia pe care ati dovedit-o! Puterea si dinamismul tinerilor au fost fara limite, am avut bucuria sa se reverse asupra noastra un val de creativitate, de entuziasm si emotie care ne-au dat energia sa citim peste 3000 de eseuri!

Sunteti toti niste tineri remarcabili si cred ca ceea ce v-a sustinut au fost inspiratia, devotamentul si seriozitatea pe care le-ati dovedit in a va manifesta in limba lui Shakespeare!

Trebuie sa va marturisim ca am avut foarte multe eseuri de exceptie si jurizarea a fost foarte dificila. Am apreciat calitatea buna a lucrarilor primite si am constatat ca avem copii si tineri buni cunoscatori de limba engleza nu doar in Capitala, ci in intreaga tara (de la Cluj la Pucioasa, de la Bacau la Radauti, din Calarasi pana in Baia Mare, de la Craiova pana la Brasov si Sibiu, din Iasi pana in Constanta).

Dorim sa ii felicitam si pe profesorii care v-au informat pe unii dintre voi si v-au indemnat sa participati la competitie! Apreciem faptul ca promoveaza creativitatea, gandirea si sensibilitatea emotionala si largesc accesul tinerilor la exprimarea creativa.

Iata si un comentariu foarte reusit de pe blogul nostru:

Did you know Shakespeare liked to cook ? I found these days a great recipe of his!
You need the following ingredients :
-two teaspoons of inspiration
-a bucket of creativity
-a wagon of imagination
-a box full of ideas
-a nutshell of love
-a bottle of elegance perfume
-a treasure chest of devotion
-a bag of seriousness
Mix them up aaand : VOILA ! Isn’t success DELICIOUS ?

In continuare, promitem sa tinem aproape si pentru aceasta va invitam pe voi toti dar si pe profesorii vostri sa va conectati la Shakespeare School family prin: abonarea la blog (veti primi e-mailuri numai cand scriem ceva nou), abonarea la newsletter (pentru a fi mereu la curent cu noutatile si oportunitatile educationale), sau puteti deveni fanii nostri pe pagina noastra de Facebook. Indiferent ce alternativa veti alege, noi va invitam sa fiti alaturi de noi cu comentariile, sugestiile si opiniile voastre!

Welcome to Shakespeare School!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole