Blog

Cambridge vs IELTS – workshop GRATUIT

Imagine FB workshop gratuit Cambridge IELTSAi intre 15 si 25 de ani si esti din Bucuresti?  Vorbesti bine limba engleza si ai vrea sa obtii un certificat international care sa iti ofere oportunitati in intreaga lume, pentru un viitor de succes?

Vino la workshop-ul interactiv GRATUIT “Everything about Cambridge and IELTS exams”, organizat de Shakespeare School, Centru de Platina pentru Pregatirea Examenelor Cambridge.

Unde/Cand?

Vineri, 15 mai |ora 18.00 | Sediul Shakespeare School Victoriei | str. Tokio nr. 9

Ce vei afla la workshop?
 Cum arata formatul examenelor Cambridge si IELTS
 Cele mai bune strategii si tehnici de abordare
 Care sunt diferentele si asemanarile intre cele doua tipuri de examene
 Care sunt toate beneficiile pe care ti le ofera o astfel de certificare
 Cum te poti pregati in mod eficient
 Care este examenul cel mai potrivit pentru tine

Trainer – profesor Nicoleta Dinescu, Director Academic Shakespeare School si coordonator al cursurilor de pregatire pentru examene internationale Cambridge si IELTS.

CLICK AICI pentru a te inscrie GRATUIT la workshop!

Workshopul este adresat tuturor tinerilor care isi doresc un certificat international de limba engleza – care ii ajuta sa se faca remarcati in randul celorlalti, atat intr-un mediu universitar international, cat si in viitoarea cariera.
*Toti cei care iau parte la acest eveniment vor primi cate un certificat de participare digital.

**Certificatele CAE si IELTS obtinute in Romania pot fi echivalate cu proba de competenta lingvistica din cadrul Bacalaureatului.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole