Blog

Workshop “Success with International Exams” la ASE cu Nicoleta Dinescu

ASE Nico palarie
Luni, Asociatia Shakespeare School pentru Educatie a sustinut la ASE un workshop despre certificatele internationale de limba engleza. In cadrul workshop-ului “Success with International Exams: Cambridge, IELTS, TOEFL”Nicoleta Dinescu, director academic al Shakespeare School, le-a prezentat studentilor care sunt diferentele dintre aceste certificate si beneficiile sustinerii fiecarui examen in parte.

In functie de nivel si de termenul de valabilitate (2 ani sau toata viata), certificatele CAE, IELTS sau TOEFL le pot folosi studentilor pentru bursele ERASMUS sau la admiterea la studii de masterat in strainatate.

Seminarul a fost interactiv si amuzant, iar la final a fost organizata o tombola cu un premiu surpriza – un dictionar de limba engleza. La workshop au participat si decanul Facultatii de Marketing, domnul Calin Veghes si doamna Cecilia Popescu, prodecan al Facultatii de Marketing.

Participantii la workshop sunt invitati la o testare gratuita a cunostintelor de engleza la Shakespeare School, pentru a afla ce nivel au si a primi sfaturi pentru imbunatatirea abilitatilor necesare sustinerii examenelor.

Studentii se pot pregati intensiv pentru examenele CAE si IELTS vara aceasta la cursurile de vara de la Shakespeare School, care dureaza 3 saptamani, cu 3 ore de engleza pe zi, 3 zile pe saptamana. Detalii despre cursuri se gasesc pe site-ul nostru, aici.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole