Workshop “Teaching Very Young Learners”

Pe 17 martie, am organizat workshop-ul “Teaching Very Young Learners”, atelier dedicat voluntarilor care predau engleza distractiva in centre sociale, in programul de voluntariat “Engleza pentru Viata”.

Pentru ca ne dorim sa organizam ore cat mai folositoare, atat pentru copii, cat si pentru voluntari, vom organiza constant ateliere de pregatire dedicate voluntarilor nostri. Editia I a acestei serii de ateliere a fost sustinuta de Ioana Gherghescu, voluntar cu traditie in Asociatia Shakespeare School pentru Educatie.

Ioana a predat o perioada indelungata in programul “Engleza pentru Viata”, devenind mai apoi coordonator de voluntari si acum trainer. Cum s-a pregatit Ioana pentru workshop? Cu voie buna, multa, multa responsabilitate, stickere, prezentare, materiale de follow up pentru voluntari, ba chiar si un formular de feedback pentru participanti! Pentru selectarea informatiilor prezentate la workshop, Ioana a primit sfaturi de la un profesor Shakespeare School.

Ii multumim Ioanei pentru implicare si curaj, dar si voluntarilor pentru participare si energia cu care au venit la training!

Teaching-Very-Young-Learners

WP_20150317_010

Diploma_Trainer

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive