Blog

Workshop “Teaching Very Young Learners”

Pe 17 martie, am organizat workshop-ul “Teaching Very Young Learners”, atelier dedicat voluntarilor care predau engleza distractiva in centre sociale, in programul de voluntariat “Engleza pentru Viata”.

Pentru ca ne dorim sa organizam ore cat mai folositoare, atat pentru copii, cat si pentru voluntari, vom organiza constant ateliere de pregatire dedicate voluntarilor nostri. Editia I a acestei serii de ateliere a fost sustinuta de Ioana Gherghescu, voluntar cu traditie in Asociatia Shakespeare School pentru Educatie.

Ioana a predat o perioada indelungata in programul “Engleza pentru Viata”, devenind mai apoi coordonator de voluntari si acum trainer. Cum s-a pregatit Ioana pentru workshop? Cu voie buna, multa, multa responsabilitate, stickere, prezentare, materiale de follow up pentru voluntari, ba chiar si un formular de feedback pentru participanti! Pentru selectarea informatiilor prezentate la workshop, Ioana a primit sfaturi de la un profesor Shakespeare School.

Ii multumim Ioanei pentru implicare si curaj, dar si voluntarilor pentru participare si energia cu care au venit la training!

Teaching-Very-Young-Learners

 

 

 

 

 

WP_20150317_010

 

 

 

 

 

Diploma_Trainer

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole