Blog

Workshop-uri despre examenele Cambridge in saptamana ALTFEL la Shakespeare School

Saptamana ALTFEL la Shakespeare School a fost ocazia noastra de a cunoaste noi tineri iubitori ai limbii engleze din 10 scoli si licee din Bucuresti. Am primit vizite de la mai multe clase din liceele Sava, Calinescu, Elena Cuza, Mihai Viteazul, George Cosbuc si din scolile generale 97, 49, Sf Maria, 7, 98 Avram Iancu.

Elevii au participat la workshop-uri despre certificarile internationale de limba engleza si au aflat sfaturi despre cum sa se pregateasca pentru a sustine examenele Cambridge de limba engleza PET, FCE si CAE, dar si testul IELTS.

alt

Suntem bucurosi ca participantii s-au simtit foarte bine la noi si am incercat sa prezentam intr-un mod cat mai amuzant si interactiv. Iar reactiile elevilor au fost pe masura: „100% amuzant”, „am invatat sa comunicam in engleza si a fost foarte distractiv”, „util si foarte interesant in acelasi timp” – asa cum ne-au marturisit cu mult entuziasm elevele de clasa a-VI-a de la scoala nr 98 Avram Iancu, Miruna, Alexandra, Adina, Diana si Claudia. Daca unii dintre participanti au avut la inceput emotii, gandindu-se ca nu vor intelege tot ce spune profesorul (in cadrul workshop-urilor s-a vorbit doar in engleza), teama si reticenta au trecut din primele momente, iar pe parcurs elevii au prins curaj sa puna tot felul de intrebari intrebari si sa participe la activitati.

„Informatiile au fost prezentate intr-o maniera foarte atractiva pentru ei, intr-o atmosfera relaxata si interactiva. Copii au primit informatii valoroase despre examenul PET si se pot duce acasa si le pot povesti si parintilor despre cat de important este un examen la limba engleza.”, a afirmat dna profesoara Selaru Adelinda.

Si pentru ca participantilor le-a placut atat de mult atmosfera de la Shakespeare School si modul in care profesorii au imbinat informatiile cu glume si activitati amuzante, ne-am gandit sa le oferim cadou un voucher de participare la o ora de engleza. Ii rugam sa se inscrie la adresa info@shakespeare-school.ro, iar noi ii vom contacta dupa vacanta pentru programare.

La Shakespeare School saptamana ALTFEL a fost plina de entuziasm si voie buna, iar acum urmeaza vacanta! Le dorim tuturor membrilor comunitatii noastre o vacanta frumoasa si plina de lumina! Sarbatori fericite!

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole