Blog

WRITE your way to success(18)

2930

Mai sunt cinci zile pline de emotii pana la festivitatea de premiere a Shakespeare School Essay Competition 2014!

 Joi, pe 12 iulie, in sala Teatrului ARCUB  de pe strada Batiste, nr 14, incepand cu ora 11:00, vom afla impreuna care este ordinea pe podium a finalistilor competitiei noastre din acest an!

Si in acest an cele mai ravnite premii sunt tabele de vara in Marea Britanie cu care vor fi rasplatiti castigatorii locurilor I, la cele doua categorii de varsta. La acestea se adauga desigur si alte premii surpriza, ca in fiecare an, si desigur nepretuitul sentiment de reusita si mandria de a fi in top 15 dintre mii de alti tineri participanti din intreaga tara!

Desi competitia noastra a ajuns aproape de final, dragi tineri, continuati SA SCRIETI pentru ca…

SCRISUL te ajuta sa-ti structurezi gandirea si iti dezvolta creativitatea. Poti folosi scrisul ca supapa emotionala, la nevoie, si nu in ultimul rand poate deveni un job in sine. Mirela Horumba, PSIHOLOG-

SCRISUL înseamnă  un mod de viaţă. De la plăcerea de a scrie poţi ajunge să ai un loc de muncă într-un domeniu în care scrisul contează, cum ar fi jurnalismul, poţi cunoaşte oameni şi lucruri frumoase, aşa cum de altfel mi se întâmplă. De asemenea, scrisul m-a adus chiar şi in ipostaza de cursanta la Shakespeare School! –Livia Iusan, BLOGGER-

SCRISUL iţi creează oportunitatea de a-ţi şlefui ideile înainte de a le împărtăşi, de a deveni istoricul clipei atunci când relatezi momentul sau de a hrăni imaginaţiile altora oferind creaţia ta. Însă, înainte de toate, reprezintă momentul de originalitate pornit din dorinta lăuntrică de a rezona cu tot ce ai putut oferi până la punct. –Vlad Manolache, JURNALIST-

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole