Blog

Ziua europeana a limbilor straine sarbatorita la Shakespeare School

26 septembrie a fost declarata de Comisia Europeana drept “European Day of Languages“. Sub deviza ca limbile straine deschid porti, comisarul european pentru multilingvism Leonard Orban indeamna tinerii sa invete cat mai multe limbi straine.

IMG 1821

Si profesorii de la Shakespeare School au sarbatorit Ziua Europeana a Limbilor Straine prin activitati de team-building, moderate de un psiholog!

 

Dorim sa intram in armonie cu noi insine pentru a putea sa ne armonizam cu colegii si mai ales cu elevii nostri! Daca reusim sa ne cunoastem pe noi, va fi mai usor sa-i descoperim si pe cei cu care lucram!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole