Blog

Shakespeare School a primit distinctia Gold Preparation Centre de la Cambridge

Afis Premiu 2020 mic

La inceputul lunii martie, Shakespeare School a primit titlul “Gold Preparation Centre”, cea mai inalta distinctie Cambridge. Titulatura “Gold Preparation Centre” primita in acest an reprezinta o validare a performantei Centrului Shakespeare School in pregatirea cursantilor pentru examenele Cambridge din ultimii ani (peste 98% rata de succes).

In 2019, Shakespeare School a primit titlul “Cel mai bun centru de pregatire pentru examenele Cambridge”, din Romania, in cadrul concursului organizat de Cambridge Language Assessment.

In 2018, aceeasi distinctie – “Cel mai bun centru de pregatire pentru examenele Cambridge”, din Romania, a fost oferit Centrului Shakespeare School de Nick Beer, Cambridge Regional Commercial Head Europe, in cadrul unei vizite oficiale.

Shakespeare School – Cambridge Gold Preparation Centre

Este un moment foarte emotionant, o bucurie pentru noi si o recunoastere a muncii pe care o desfasuram alaturi de cursantii nostri, carora le promitem astazi ca vom fi mereu alaturi de ei si ii vom ajuta, ca si pana acum, sa obtina performante exceptionale la examenele de limba engleza. Multumesc profesorilor si copiilor care au incredere in noi si imi doresc ca toate centrele din tara sa aiba rezultate exceptionale pentru ca Romania sa depaseasca media rezultatelor la nivel global”, a declarat Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.

Felicitari si anul acesta, Shakespeare School! Cambridge Language Assessment are bucuria de a va oferi o nouă distinctie, asa cum s-a intamplat si in 2018 si 2019. Suntem foarte mandri si fericiti ca, alaturi de Cambridge Assessment English, sunteti un simbol al excelentei in pregatirea cursantilor pentru examenele Cambridge”, a declarat Aniella Busila, reprezentant Cambridge Language Assessment.

Interes crescut pentru cursurile Cambridge la nivel national

In ultimii ani, interesul pentru cursurile Cambridge a crescut considerabil in Romania. Acest lucru este usor observabil datorita numarului mare de participanti din tara noastra la examenele Cambridge. Acestea au crescut in popularitate in Romania cu 15% în 2017-2018 si cu 17.9% in 2018-2019.

Peste 4000 de candidati pregatiti de Shakespeare School au sustinut, cu o rata de succes exceptionala, examenele Cambridge in perioada 2016-2019.

Tinerii sunt cei mai interesati de aceste diplome recunoscute la nivel international pentru a-si facilita obtinerea unor posturi mai bune sau pentru a putea aplica la universitatile din strainatate.

Shakespeare School sustine interesul tinerilor din Romania pentru aceste examene prin oferirea cursurilor de pregatire Preliminary for Schools (PET), First for Schools (FCE) si Cambridge English Advanced (CAE).

Certificatele PET si FCE echivaleaza atat proba de competenta lingvistica pentru admiterea in invatamantul liceal cu program bilingv si intensiv, cat si proba orala de engleza de la Bacalaureat. In urma examenului Cambridge English: Advanced (CAE), tinerii obtin un certificat international eliberat de Universitatea Cambridge, care le poate deschide portile celor mai prestigioase universitati internationale.

beneficiile taberelor internationale

Rezultate exceptionale obtinute de Shakespeare School in ultimii ani

    • In 2017, 2018 si 2019, Shakespeare School a depasit media rezultatelor obtinute la nivel global, in cazul examenelor Cambridge Preliminary for Schools (PET), First for Schools (FCE) si Cambridge English Advanced (CAE).
    • In 2018 si 2019, Shakespeare School a depasit media rezultatelor obtinute la nivel national in cazul examenelor First for Schools (FCE).
    • In 2017 și 2019, Shakespeare School a depasit media rezultatelor obtinute la nivel national, in cazul examenelor Cambridge English Advanced (CAE).

Mai multe informatii despre cursurile Shakespeare School de pregatire pentru obtinerea certificatelor Cambridge puteti descoperi pe pagina dedicata acestora.

Despre Shakespeare School

Sigiliu centru GOLD centrat

In cei peste 18 ani de activitate, peste 25.000 de cursanti au trecut pragul Shakespeare School, declarat Gold Preparation Centre în 2020. In cadrul a 4 centre de predare a limbii engleze, localizate In 4 puncte cheie ale Capitalei (Ferdinand, Mosilor, Victoriei si Brancoveanu), Shakespeare School reuseste in fiecare an sa obtina 97% rata de satisfactie, in randul parintilor, pentru serviciile oferite. Copiii invața engleza de placere la Shakespeare School alaturi de profesori de top, entuziasti, dinamici si foarte bine pregatiti.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole