Blog

Celelalte talente ale cursantilor nostri…in afara de engleza!

MariaPortret: Maria Dumitru

Dupa cum deja stiti, echipa noastra de la Shakespeare School sustine si promoveaza  atat invatarea limbii engleze intr-un mediu cat mai agreabil pentru copii, cat si dezvoltarea interpersonala a cursantilor nostri. Tocmai de aceea, ne-am propus sa va prezentam pe cativa dintre juniorii nostri care se remarca prin talent, harnicie si seriozitate si prin preocuparile si activitatile lor extrascolare.  Un astfel de exemplu este Maria Dumitru.

Maria are 10 ani, este eleva in clasa a IV-a la Scola Nr. 56 ‚,Jose Marti’’ din Bucuresti si are un talent deosebit pentru desen si pictura. Cursanta la Shakespeare School este din decembrie 2009. Parerea Mariei despre centrul nostru de invatarea limbii engleze ne-a bucurat foarte mult:

“Imi place foarte mult aici la Shakespeare School si imi place si de teacher!”

Intrebata daca ii place limba engleza, Maria ne-a marturisit: “Da, de cand sunt la Shakespeare limba engleza imi place mai mult!”

Talentul pentru desen si pictura l-a mostenit de la mama ei, in care Maria vede un model: “Mama mea a fost eleva la Tonitza si acolo vreau sa invat si eu. Am auzit ca unii profesori sunt foarte exigenti si am emotii!”

Maria picteaza si deseneaza dintotdeauna, iar in prezent ea imbina talentul si pasiunea cu seriozitatea si munca, pregatindu-se asadar pentru examenul de admitere la Liceul de Arte Plastice ,,Nicolaie Tonitza’’ din Bucuresti. Dar planurile de viitor ale Mariei nu se opresc la admiterea la Liceul de Arte Plastice pe care o va sustine in luna septembrie. Ea s-a gandit chiar si ce ar vrea sa studieze la facultate cand va fi mare, fotografia fiind una dintre posibilitati! Va intrebati, poate, cum se relaxeaza un copil atat de ocupat? Ei bine, cand vrea sa se destinda, Maria alege odihna activa, jucand baschet.

Felicitarile noastre Mariei pentru dinamism, ambitie si perseverenta si mult succes in tot ceea ce isi propune!

Rock on

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole