Concluziile unei veri Cool…la Shakespeare School!

       Vara lui 2010 a fost plina de evenimente si  trairi care cu siguranta nu ne-au lasat sa ne plictisim! Pentru castigatorii marilor premii la Essay Competition 2010, pentru cursantii nostri care au sustinut examene, pentru cei care au participat la Cursurile si Scolile de vara sau pentru tinerii participati la programele Study Abroad, aceasta vara a adus un val de emotii dar si nerabdare de a culege roadele muncii si dorintei  de a obtine noi succese si de a-si perfectiona cunostintele de sau prin intermediul limbii engleze.

          Cum tuturor cursantilor Shakespeare li se ofera atatea posibilitati pentru o educatie desavarsita, numarul mare de parinti care au vizitat sediile Shakespeare School o data cu inceperea perioadei de inscrieri pentru anul scolar 2010-2011 nu m-a mirat. Din contra, aglomeratia din aceste zile dar si entuziasmul copiilor de a veni sau reveni la Shakespeare, m-a bucurat intrucat ne arata aprecierea de care noi, echipa Shakespeare School, ne bucuram din partea voastra.

            Dupa o vara in care am avut ocazia sa aflu din povestirile elevilor straini despre numeroasele facilitati oferite de sistemele educationale din  alte tari membre UE, nu pot decat sa imi exprim sincer bucuria ca si in Romania exista initiativa…deocamdata doar din domeniul invatamantului privat.  Oferta educationala Shakespeare School este un asemenea exemplu laudabil menit sa ii aduca si pe elevii romani cu un pas mai aprope de Europa, atat prin intermediul limbii engleze cat si prin educatie si cultura! Va asteptam sa traiti alaturi de noi experienta Shakespeare School . Pe 27 septembrie, aici clopotelul va suna …in limba engleza ! 😉

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive